Hoe Anchor Links in Dreamweaver CS5 Maak

Anker koppelingen kunt u bieden gebruikers een snel alternatief om naar beneden scrollen de pagina om specifieke informatie. Anchor links worden doorgaans gebruikt op lange webpagina's met een aantal paragrafen van informatie. De link maakt de browser sprong naar de specifieke locatie op de webpagina. De link ziet eruit als een normale navigatie koppeling, maar in plaats van het navigeren naar een andere pagina, het anker springt naar beneden naar een ander deel van de huidige pagina.

instructies

1 Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand dat u wilt bewerken en selecteer "Openen met." Klik op "Dreamweaver CS5" om het bestand op de website editor te openen.

2 Klik op de locatie in de HTML-code waar u het anker te plaatsen. Klik op de Dreamweaver "Insert" menu-item en klik op 'Named Anchor. " Een configuratie geopend.

3 Typ een naam voor het anker. Noteer de naam die u invoert, omdat u deze naam nodig om de link op je pagina te maken. Klik op "OK" om het anker te creƫren.

4 Selecteer de tekst in de pagina die u wilt gebruiken om de koppeling te maken. Nadat de tekst is gemarkeerd, klikt u op "Link tekst."

5 In de link tekst typt u de naam van het anker die u in stap 3 aangemaakt en plaats een prefix hash in de naam. Bijvoorbeeld, als u het anker met de naam "myanchor," type "#myanchor". Klik op "OK" om de koppeling te maken.