Hoe te Shutdown verwijderen van het menu Start

Windows-besturingssystemen maken het gemakkelijk voor gebruikers om de computer af te sluiten via het menu van de knop "Start". De Shutdown optie neemt automatisch de computer via het afsluiten, zodat gebruikers van de computer af te slaan zonder te zitten door het hele afsluitproces. De Windows Professional besturingssysteem, gebruikt om groepen van computers met elkaar te verbinden op één netwerk, biedt gebruikers de keuze om de Shutdown optie in het menu Start te verwijderen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de lagere linkerkant van het scherm. Wanneer het menu verschijnt, klik op de "Run" optie (zie Source 1).

2 In het venster Uitvoeren, typ "gpedit.msc".

3 In het gedeelte "User Configuration", selecteer "Administrative Templates". Van de opties die verschijnen, selecteer "Start Menu en Taskbar".

4 Aan de rechterkant van het venster, klik op de "Verwijder en Prevent toegang tot Shutdown Command" optie. Wanneer het venster verschijnt, klikt u naast de "Enabled" knop en klik op "OK".

5 Zoek en dubbelklik op de "Remove Afmelden Van Start Menu" optie aan de rechterzijde van de sectie "Start Menu en Taskbar", klik vervolgens op "Ingeschakeld" en "OK" in het venster dat verschijnt.

Hints

  • Om de Shutdown optie om het menu Start te herstellen, toegang krijgen tot de "Afsluiten Verwijderen van Start Menu" en "Verwijderen Afmelden Van Start Menu" ramen en de instellingen te veranderen van "Enabled" naar "Disabled" (zie Source 2).
  • Deze methode maakt gebruik van Local Group Policy Editor. De Lokale Groep Policy Editor is niet beschikbaar in de woning of Startup versies van Windows. Deze methode werkt alleen op computers die zijn aangesloten als een groep en met behulp van de Professional versie van Windows (zie Source 3).