Hoe maak je een Facebook-knop voor WordPress

Hoe maak je een Facebook-knop voor WordPress


Facebook is een populaire social networking fenomeen dat het lijkt alsof iedereen is het toevoegen van een Facebook-knop of een "Like" button naar haar website. Het proces van het toevoegen van een Facebook-knop, of een knop voor die kwestie, bestaat uit het vinden van het juiste beeld te gebruiken als de knop, uploaden naar uw bestanden van uw file manager, en vervolgens de codering van de knop om een ​​actieve link geworden.

instructies

1 Vind de knop die u wilt gebruiken. Zoeken naar een afbeelding, om ervoor te zorgen dat het een .PNG of .GIF, en dat er geen witte randen. PNG en GIF bestandstypes mogelijk transparantie, zodat wanneer het beeld is geplaatst in de website, alleen de knop shows.

2 Upload de afbeelding naar uw website. U kunt dit doen door naar uw cPanel op uw web host en te klikken op "File Manager" of u kunt een FTP-toepassing gebruiken. Plaats het beeldbestand in de root van uw domein, of in een "Images" map als u al een hebt gemaakt.

3 Ga naar je WordPress Dashboard en klik op "Appearance," en dan "Widgets". Sleep de widget met de titel "Tekst: Willekeurig Tekst of HTML" naar de zijbalk. Het zal automatisch geopend, met een groot tekstvak.

4 Typ het volgende in het tekstvak, ter vervanging van "domain.com/image.png" met uw afbeelding knop Facebook eigen domein en pad, en verandering "profielnaam" in de link naar uw eigen profielnaam:

<a href="http://facebook.com/profilename" target="_blank"> <img onderin de widget box. Bezoek dan de site en vernieuwen als het open was al. Uw nieuwe Facebook-knop moeten verschijnen.

Hints

  • Verander de grootte van de Facebook-knop door het toevoegen width = "x" height = "x" na de <img src> pad in de HTML-code boven. Een gemiddelde grootte is 150x150.