Hoe maak je een Cool Blog maken

Hoe maak je een Cool Blog maken


Bloggen is een leuke manier om uw ideeën om de wereld in het algemeen communiceren. En als je gaat om een ​​persoonlijke blog hebt, kan je net zo goed maken het cool. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, van die leuke inhoud aan die leuke gereedschappen ingebouwd in uw blog. Echt, het hebben van een leuke blog is grotendeels hetzelfde als het bouwen van een ander soort blog. Het begint met een basisopleiding aandacht voor bloggen fundamentals.

instructies

1 Kies een unieke onderwerp te schrijven over-dit zal uw blog opvallen. Het onderwerp moet iets zijn dat je weet veel over zijn. U wilt in staat zijn om uw blog een paar keer per week te werken, dus zorg ervoor dat je hoofd koel onderwerp heeft veel ruimte om nieuwe content te creëren.

2 Kies een koele kijken thema. Zelfs als je niet een meester in het ontwerpen van thema's, veel leuke thema's gemaakt door grafisch ontwerpers bestaan ​​al en zijn gratis. Denk na over het doel van uw blog en wat voor soort inhoud zal hebben. Probeer dan een paar verschillende thema's alvorens te beslissen over een definitieve keuze die het beste past bij uw blog. Als u niet zeker weet, vraag dan uw gebruikers wat ze denken.

3 Inschakelen opmerkingen. De coolste blogs hebben een hoge mate van interactiviteit. Het inschakelen van reacties op je blog kan uw blog een gemeenschap. Zelfs als je de enige persoon schrijven op je blog, zijn gebruikers posten regelmatig opmerkingen zullen al snel een deel van de sfeer geworden.

4 Integreer uw blog met Twitter, zodat de lezers om meer te leren over jou. Houd een speciale Twitter-account alleen voor uw blog. Als uw blog draait op WordPress, een populaire en gratis content management systeem, installeer dan de Twitter Tools plugin, zodat wat je "tweet" op je Twitter-account op je blog verschijnt. U kunt zo veel of zo weinig tweets verschijnen op je voorpagina als u wilt-alleen de instellingen aan te passen.

5 Post-polls ze maken uw blog interactief en kunt u meetbare feedback van gebruikers te krijgen op zowel het onderwerp en de inhoud van uw berichten. Zet een andere poll elke week en kondigen de resultaten in een post. Als uw blog draait op WordPress, gebruik maken van de WP Polls plugin om polls toe te voegen.