Hoe maak je een Twitter-knop om Tumblr toevoegen

Tumblr is een micro-blogging website die u toelaat om een ​​Twitter-knop toe te voegen door het kopiëren en plakken van de code op uw Tumblr blog. Met deze functie kunt u uw Tumblr berichten versturen naar uw Twitter-feed en verder reclame voor uw blog updates naar uw Twitter-volgers. Het vermindert ook de tijd van posten op uw blog, dan is het kopiëren van de post en handmatig tweeten het via je Twitter-account.

instructies

1 Start uw internetbrowser. Ga naar twitter.com/goodies. Kopieer de code voor de Twitter-knop. Klik op een code voor "Vertical Count ',' Horizontaal Count 'of' No Count." Hierdoor wordt een Twitter tellen of niet als u kiest. Selecteer de taal of uw voorkeur en kopieer de code.

2 Plaats het volgende script na "Vertical", "Horizontal" of "None" en voor "> Tweet":

data-URL = "{} permalink" data-text = "{Title}"

De originele code ziet er als volgt:

<a href="http://twitter.com/share" class="twitter-share-button" data-count="horizontal"> Tweet </a> <script type = "text / javascript" data-count = "verticale" data-URL = "{} permalink" data-text = "{Title}"> tweet </a> <script type = "text / javascript" en vervolgens "Theme" en vervolgens "Use Custom HTML" uit het dashboard .

5 Plak de code in het "Tekst en Foto's" berichten vlak voor de "{} PostNotes" tag. Dit zal zorgen voor de Twitter-knop toont de meeste van de tijd sinds het plaatsen van teksten en foto's is de meest gebruikte en re-Blogged functie op Tumblr.