Hoe te verwijderen pop-ups & Spyware

Hoe te verwijderen pop-ups & Spyware


Spyware is software die meestal op uw computer is geïnstalleerd zonder uw medeweten of toestemming. Het kan gegevens van u, zoals de aard van de items die u winkelen voor online, websites die u frequente en zelfs uw persoonlijke en bankgegevens te verzamelen. Het kan u ook overspoelen met vervelende, soms pijnlijk pop-up advertenties. Spyware kan kapen en verander uw startpagina, vertragen de snelheid en schade connectiviteit bestanden van uw systeem, waardoor het moeilijk of onmogelijk om verbinding met het Internet. Volg deze stappen om u te helpen verwijderen en te voorkomen dat spyware op uw computer.

instructies

1 Update uw anti-spyware programma. Als u hebben momenteel een spyware programma voor het verwijderen, zijn er veel gratis, hoog aangeschreven software downloads beschikbaar (er zijn er twee in de sectie 'Resources' van dit artikel).

2 Koppel uw computer van het internet. Zelfs als je Internet Explorer gesloten, zolang er is een verbinding beschikbaar is, kan de spyware te verbinden en het veroorzaken van schade. Haal de stekker van de computer uit het modem of de modem van de muur.

3 Controleer uw "Add / Remove Programs" lijst van het bedieningspaneel. Als je een spyware programma vermeld zien, verwijderen. Als u een programma zie je niet bekend bent met, maar niet zeker weet of het spyware, check it out voordat u deze verwijdert.

4 Run je antispyware-programma. Als je het uit te voeren en nog steeds ontvangen van pop-ups, vooral als je nog steeds losgekoppeld van het internet, zet de computer uit. Start het opnieuw en druk herhaaldelijk op de F8-toets totdat u de optie 'Veilige modus'. Voer het antispywareprogramma terwijl de computer in de veilige modus.

5 Terugkeren uw systeem naar een datum in de tijd voorafgaand aan de spyware infiltratie. Ga naar het menu Start en ga naar "Alle programma's." Ga naar "Accessoires" en wijs "System Tools." Klik op "System Restore" en volg de instructies op de "System Restore Wizard."

Hints

  • Gebruik een firewall te blokkeren spyware programma's te helpen.
  • Update uw antispyware-programma en voer het regelmatig.