Hoe vervang ik een Acer Aspire 3100 cd / dvd-station?

Hoe vervang ik een Acer Aspire 3100 cd / dvd-station?


Laptops te berekenen snel, eenvoudig en draagbaar voor zakelijke gebruikers, reizigers en thuisgebruikers op zoek naar een alles-in-één optie. Vaak zijn de kosten van een laptop maakt het een gunstige vervangingsoptie voor thuis desktop computers. Echter, het vervangen van onderdelen op een laptop is een veel moeilijker taak en kan heel duur door een reparatiewerkplaats zijn. Laptop gebruikers, waaronder die met een Acer Aspire 3100, kan componenten te vervangen, zoals de cd / dvd-station thuis met een beetje meer moeite dan op een desktop. De besparing is de moeite waard het extra werk.

instructies

1 Schakel de Acer Aspire 3100, koppelt u alle kabels van de computer. Verwijder de accu van de laptop om beschadiging van interne componenten te voorkomen.

2 Draai de laptop ondersteboven met de voorkant naar u toe. Haal de vier schroeven die zijn bedrijf de thermische module op zijn plaats. Deze dekking is het grote hoes die zich uitstrekt van de linker benedenhoek van de laptop tot net voorbij het centrum van de Acer Aspire 3100.

3 Haal de schroef het optische station op zijn plaats. De schroef is gelegen aan de rechterkant van de geheugenmodules en houdt een zwarte tab dat meer dan strekt zich uit van de rechter zijdeur. Vlak achter de schroef is een gat. Plaats de schroevendraaier in het gat vissen uit de buurt van de geheugenmodules. Duw op het optische station om deze uit het systeem te verwijderen.

4 Duw de vervangende optische station op zijn plaats in de laptop en vervang de schroef om het apparaat te beveiligen. Plaats de thermische module cover, de accu en de stekker in de laptop en alle kabels van randapparatuur.

5 Zet de computer aan om ervoor te zorgen dat de Acer Aspire 3100 erkent het nieuwe optische station dat is geïnstalleerd.

Hints

  • Raak ongeverfd metalen voorafgaand aan het aanraken van interne onderdelen aan een statische ontlading vrij te geven. Hierdoor wordt beschadiging van de laptop componenten te voorkomen.