Problemen met opstarten in Windows XP

Opstartproblemen zijn zeer veel voorkomende problemen te hebben wanneer u te maken met Windows XP of een ander besturingssysteem voor die kwestie. Er zijn talloze kleine en grote problemen die kunnen leiden tot een opstartprobleem te manifesteren, en de vaststelling van een startup probleem kan een groot deel van de frustratie veroorzaken. Als u last heeft van een start-up probleem van je eigen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Met enkele tips over de meest voorkomende opstartproblemen in Windows XP, zult u in staat om uw computer snel en eenvoudig op te lossen te krijgen.

Computer laarzen met fouten Fixes

Een van de beste soorten opstartproblemen te hebben is er een waarin de computer kunt u inloggen op Windows met succes, maar fouten opduiken langs de weg. Als dit gebeurt, probeer te herinneren wat - als er iets - is veranderd op de computer sinds de laatste hernieuwd zonder fouten. Onlangs geïnstalleerde programma's of diensten zou kunnen zijn, waardoor de start-up problemen, en u kunt proberen om ze op te lossen door het verwijderen van een onlangs geïnstalleerde software om te zien of het probleem verdwijnt. Je moet ook proberen het draaien van een virusscan, omdat sommige soorten virussen problemen uw computer op te starten kunnen veroorzaken als gevolg van de veranderingen die zij leveren aan het systeem.

Computer start niet Fixes

Als je niet kunt uw computer op te starten in Windows te allen dan is het tijd om een ​​aantal drastische maatregelen het oplossen van problemen proberen. Begin met het proberen te starten in de veilige modus en kijk of dit werkt. Doe dit door de computer opnieuw op te starten, drukt u op "F8" tijdens het opstarten, dan is het kiezen van de "Safe Mode" optie in het opstartmenu van Windows. Als je naar de login-scherm, dan kunt u proberen het verwijderen van elke onlangs geïnstalleerde software, het uitschakelen van alle services die onlangs kan zijn verteld om te starten als de computer wordt ingeschakeld of zelfs het uitvoeren van een systeem te herstellen. Om toegang te krijgen tot het systeem menu te herstellen, klikt u op de knop "Start", ga dan naar accessoires, Systeemwerkset vervolgens Systeemherstel. Als u niet in staat om helemaal te krijgen in de veilige modus, hoewel, dan kunt u overwegen het uitvoeren van een Windows reparatie-installatie of, als dat niet lukt, opnieuw installeren van het besturingssysteem. Informatie over het uitvoeren van een Windows reparatie-installatie is verkrijgbaar in de referenties. Houd in gedachten dat als je het besturingssysteem vanaf nul vindt u al uw gegevens verliezen, dus je zou willen een computer specialist om te praten over manieren om uw gegevens op te halen uit uw computer voordat het opnieuw installeren van Windows XP opnieuw te installeren.