Hoe te installeren Flash Player 8 gratis

Hoe te installeren Flash Player 8 gratis


Flash Player 8 is gratis voor iedereen die wil om het te downloaden naar zijn computer en andere apparaten, zoals mobiele telefoons. Met deze gratis software programma, kunt u genieten van boeiende animaties, diverse applicaties, content en video's binnen handbereik. De installatie van de Flash Player 8 is een eenvoudig proces dat kan worden gedaan door iedereen met een computer omgaan. Met een paar eenvoudige stappen, kunt u de gratis versie van Flash Player 8 geïnstalleerd en klaar voor gebruik te hebben.

instructies

1 Download de gratis Flash Player 8 van OldApps.com. (Zie Resources.) Klik op de link die zegt "Download Flash Player 8." U zal worden genomen om een ​​nieuw venster. Kies de locatie waar u wilt dat de Flash Player-bestand worden opgeslagen.

2 Klik op "OK" en dubbelklik op het opgeslagen bestand om de installatie te starten voor uw gratis Flash Player 8.

3 Klik op "Run" om de gecomprimeerde bestanden uit te pakken in uw computer. De InstallShield Wizard verschijnt. Klik op "Install" en klik vervolgens op "Finish" wanneer de installatie is voltooid. Flash Player 8, de gratis versie, is nu geïnstalleerd op uw computer.