Hoe het aansluiten van een nieuwe computer naar Cable

Hoe het aansluiten van een nieuwe computer naar Cable


Dat eerste moment na de aankoop van een nieuwe computer is gevuld met opwinding. Dan realiseer je je dat je het opzetten van de computer en sluit deze aan op het internet. Het opzetten van een nieuwe computer een kabelverbinding is gewoon verbinden punt A naar punt B.

instructies

Zonder Router

1 Haal de stekker van de modem en zet de computer uit.

2 Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel in de achterkant van de modem en het andere uiteinde in een poort aan de achterkant van uw nieuwe computer.

3 Sluit uw modem. Wacht tot de lampjes op de voorzijde van de modem te veranderen, wat aangeeft dat het een verbinding van uw kabel internet provider beveiligd. Zet de computer aan. Uw nieuwe computer zal automatisch de bekabelde verbinding te registreren.

Met een router, Wired

4 Haal de stekker van de modem en router. Zet de nieuwe computer en een andere computer op het netwerk.

5 Steek het ene uiteinde van een Ethernet-kabel in de LAN-poort aan de achterzijde van de router en het andere uiteinde in de achterkant van de computer.

6 Steek de stekker in het modem. Wacht op de verbinding. Sluit de router. Zet de computer aan. U kunt op de andere computers aangesloten op de router ook. De computer zal onmiddellijk halen de bekabelde verbinding zonder enige hulp van jou.

Met een Router, Wireless

7 Zet de computer als u al een gevestigd draadloos netwerk. Als je dat niet doet, de aanschaf van een router en stel het door het volgen van de aanwijzingen in de handleiding.

8 Klik op het icoon computer in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Kies "Connect of Disconnect" in het menu.

9 Kies uw verbinding in de lijst van draadloze verbindingen. Klik op "Connect". Vink "Sla deze verbinding" en klik op "Sluiten." U kunt ook klikken op "Start", "Configuratiescherm" en "Netwerk en internet." Kies "Verbinden met s Network." Selecteer uw verbinding en klik op "Connect". Vink "Sla deze verbinding" en kies "Sluiten."

Hints

  • Als uw computer geen draadloze mogelijkheden, aankoop en het installeren van een draadloze netwerkadapter.