Hoe te Manage mijn Feedburner abonnementen

Hoe te Manage mijn Feedburner abonnementen


Feedburner is een service die uw blog of website voorziet van een RSS-feed, zodat volgelingen direct de nieuwe informatie die u kunt krijgen. De informatie wordt geleverd aan hun e-mailaccounts, waardoor het erg handig en makkelijk te lezen op uw laatste nieuws en informatie. U kunt uw Feedburner abonnementen eenvoudig beheren, het verkrijgen van informatie over hoeveel abonnees je hebt, hoe vaak uw blog of website posts je al gelezen hebt en precies wie is geabonneerd op uw feed.

instructies

instructies

1 Meld u aan bij uw FeedBurner-account door te gaan naar http://www.feedburner.com en het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord. U zult de naam van uw blog of website te zien op het volgende scherm. Klik op dat om te beginnen met het beheren van uw abonnees of het bekijken van uw blog of website statistieken.

2 Klik op 'abonnees' onder 'voer statistieken' aan de linkerkant van het scherm. U zult direct zien een grafiek toont u hoeveel abonnees je hebt. Onder dat, zie je de verschillende feedreaders gebruikt om uw feed te bekijken, met inbegrip van 'e-mail abonnementen.' Het aantal abonnementen je zal naast dat. U kunt klikken op de link 'e-abonnementen' en het zal drop-down, het verstrekken van informatie over de e-mail abonnement service. U ziet nu een link 'beheren van uw e-mail abonnee lijst.' Klik op deze link.

3 Beheer uw abonnees door hun e-mailadressen, bekijken welke hun abonnement hebben bevestigd te zien, het verzenden van e-mail herinneringen, of verwijderen van gebruikers. Op deze pagina kunt u ook inschrijfformulieren en widgets in uw website te gaan krijgen, waardoor meer mensen in te schrijven. U kunt uw abonnee lijst in CSV of Excel exporteren, zodat u spoor van hen kan houden op uw computer.