Hoe de artikelen op Tumblr Hide

Tumblr is een social networking site die gebruikers toestaat om alle soorten media te delen. Thema's in Tumblr kan worden aangepast om delen van de pagina te verbergen. Bijvoorbeeld, als de gebruiker wilden de mensen die ze volgen verbergen, de "Na" sectie kan worden verborgen door commentaar uit het blok met het label "Naar aanleiding van" in het thema HTML-broncode pagina. Het bewerken van het thema HTML kan worden uitgevoerd vanuit de Tumblr site in een webbrowser.

instructies

1 Open een webbrowser en inloggen op de Tumblr website te bewerken.

2 Klik op de optie "Dashboard" op de site dashboard te openen.

3 Klik op de "Customize" optie op de pagina Dashboard.

4 Klik op de optie "Theme" en vervolgens op "Custom HTML". De HTML-editor start.

5 Plaats een uitgangspunt reactie commando voordat de eerste "block" commando voor de sectie. Het uitgangspunt reactie commando is "<! -" (Zonder aanhalingstekens). Bijvoorbeeld, als je wilde blokkeren het "Na" sectie, plaatst u de <- commando in de voorkant van de "{block: Na}" sectie. De code zal dan verschijnen als:

<! - {Block: Na}

6 Plaats een reactie eindigt opdracht na de laatste "blok" commando voor de sectie. Deze code zal lijken op het eerste tag, maar zal een slash bevatten. De uitgang reactie commando is "->" (zonder aanhalingstekens). De code wordt weergegeven als:

{/ Block: Na} ->

7 Klik op 'Opslaan' om de HTML op te slaan. Het thema is nu bewerkt om het opgegeven gedeelte te verbergen.