Hoe de Ouderlijk toezicht op Internet Explorer gebruiken

Hoe de Ouderlijk toezicht op Internet Explorer gebruiken. Laten we eerlijk zijn, kan het internet een geweldige plek om te leren en de interactie met vrienden, maar het is ook een wilde plek met veel inhoud die niet geschikt is voor kinderen kunnen zijn. Gelukkig heeft Internet Explorer heeft ouderlijk toezicht die u kunt aanpassen aan wat je wel en niet wilt dat uw kinderen worden blootgesteld aan online. Deze ouderlijk toezicht kan worden aangepast aan de leeftijd en je eigen waarden van een kind.

instructies

Controle wat uw kinderen bekijken Online

1 Ga naar Internet Explorer op uw computer. Klik op 'Extra' in de werkbalk in de rechter bovenhoek van de webbrowser.

2 Selecteer het tabblad 'Inhoud'.

3 Zoek de 'restricties' rubriek en klik op de knop 'Inschakelen'.

4 Kies een categorie uit de lijst. Deze lijst zal presenteren u met een verscheidenheid aan inhoud categorieƫn die je misschien niet wilt dat uw kinderen om te zien, zoals sites beeltenis van drugs of alcohol gebruiken, gewelddadige beelden, naaktheid of grof taalgebruik.

5 Klik op de categorie die u wilt bedienen. Maak dan gebruik van je muis om de schuifknop te verplaatsen onder de lijst om de mate van beperking die u op dat type van de site in te stellen. de mate van beperking kan variƫren van het geheel geen beperking aan de volledige blokkering van dat soort sites.

6 Klik op 'OK'.

7 Stel een wachtwoord. U wordt gevraagd dit te doen op dit punt. Een wachtwoord instellen zal ervoor zorgen dat niemand anders dan u in staat om de instellingen voor ouderlijk toezicht aan te passen.