Hoe te gebruiken GIMP Alpha naar Logo

Leren hoe je Gimp's "Alpha naar Logo" te gebruiken filters kunt u uw foto's te transformeren op manieren die moeilijk te bereiken met toolbox commando's zoals 'Penseel' en 'Eraser'. Elk filter in de "Alpha naar Logo 'lijst van invloed op uw foto's verschillend, maar ze hebben allemaal gemeenschappelijke elementen. Een daarvan is het alfakanaal, dat het deel van de afbeelding die transparant kan worden. Als u een dambordpatroon overal in uw afbeelding, je ziet de transparantie van het alpha-kanaal. U kunt de alpha-kanaal in Gimp te creëren door het uitvoeren van de opdracht "Kleur naar alfa" op een afbeelding met een heldere, effen kleur voor een achtergrond, zoals Gimp de standaard witte.

instructies

1 Klik op bevel van de "File" menu "New", klik vervolgens op "OK" om de standaardinstellingen voor een nieuw document te accepteren.

2 Klik penseel pictogram van de Toolbox, klik dan op de tekening canvas. Sleep de muis om elke vorm die u wilt creëren. Klik op het menu "Filters" van "Alpha naar Logo" sub-menu. Een overzicht van alle 'Alpha naar Logo' filters verschijnt. Echter, ze zijn allemaal uitgeschakeld omdat ze een alpha-kanaal nodig om te werken.

3 Klik op het menu "Lagen", klik vervolgens op de "Transparantie" punt. Klik op de "Kleur om alpha" commando te vertellen Gimp u wilt de witte achtergrond om te zetten in een alpha-kanaal. Dit heeft het effect van het maken van uw achtergrondafbeelding transparant.

4 Klik op "OK" om de conversie uit te voeren. De witte achtergrond is nu een transparantie, zoals u zeggen, door de valse achtergrond van een zwart en grijs schaakbord.

5 Klik op het menu "Filters", klik vervolgens op de "Alpha naar Logo" sub-menu. Merk op dat de lijst van de filters niet langer is uitgeschakeld.

6 Klik op de "3-D logo" filter. Gimp verschijnt een dialoogvenster met de parameters die u kunt instellen voor dit filter weer te geven. Klik op "OK" om de standaard parameters te accepteren. Gimp zal de vorm je in een gesimuleerde 3-D object trok met een slagschaduw en textuur te zetten.

7 Herhaal stap 2-4 om een ​​andere vorm te tekenen en zet de achtergrond in een alpha-kanaal. Deze keer, gelden de "Glossy" filter. Klik op "OK" om de standaardinstellingen te accepteren wanneer het dialoogvenster van het filter wordt weergegeven. Gimp zal nog een gesimuleerde 3D-object met een slagschaduw te trekken. Deze zal echter metallic weergegeven in tegenstelling tot de ruwere ogende oppervlakte van de "3-D logo" filters.