Hoe om liedjes te downloaden op een lege CD

Er zijn verschillende computerprogramma's die kunnen worden gebruikt om een ​​audio-cd te maken, maar in deze handleiding zullen we worden met behulp van Windows Media Player-software. Dit komt doordat Windows Media Player (WMP) is gemakkelijk beschikbaar zijn. Dit artikel zal uitleggen hoe om muziek te downloaden op een lege CD op een audio-cd te maken. Audio-cd's kunnen worden afgespeeld in de meeste gewone cd-speler en alle CD-ROM-spelers.

instructies

Met behulp van Windows Media Player om een ​​audio-cd maken

1 Klik op het menu "Start". Selecteer "Windows Media Player" uit de lijst Programma's.

2 Klik op "Kopiëren naar cd of apparaat" op het menu rechts-side, of op het menu Bestand, ga naar "Copy". Klik op "Kopiëren naar audio-cd."

3 In de Items om deelvenster kopiëren aan de linkerkant, selecteert u de nummers die u wilt toevoegen aan uw audio-cd. Als de nummers die u wilt kopiëren niet in dit deelvenster worden weergegeven, moet u ze toe te voegen met behulp van de "Edit Playlist" knop.

4 Verander de volgorde van de songs in de Items om deelvenster kopiëren door de nummers te slepen naar de positie waar u ze wilt hebben. Schakel de aangevinkte vakjes naast de nummers die u niet wilt dat op de cd.

5 Het aantal songs en de totale tijd van alle nummers gekozen worden getoond aan de onderkant van de items om deelvenster Kopiëren. Zorg ervoor dat de totale tijd van alle te kopiëren songs minder is dan de tijd die beschikbaar is op de lege CD-R. De typische tijdslimiet op een CD-R is 80 minuten, maar 79 minuten of minder zal beschikbaar zijn voor songs zijn.

6 Plaats de lege CD-R in de CD-ROM drive van uw computer. In de lijst op het apparaat aan de rechterkant, gebruik maken van de drop-down menu om uit te kiezen "Audio-cd." Klik op 'Kopiëren'.

Hints

  • Het is best niet om iets anders te doen terwijl er een CD wordt gekopieerd. Het branden van een cd duurt langer als u werkt met andere programma's, terwijl WMP werkt of als u naar muziek luistert, het bekijken van video's of het maken van een playlist.Songs moet al op uw computer voor u om ze te kopiëren naar CD.
  • Zorg ervoor dat u gebruik maakt van CD-R's en geen CD-RW discs. CD-RW discs werkt alleen in bepaalde CD-ROM-spelers. CD-RW discs werkt niet in CD players.Make ervoor dat de nummers die u wilt kopiëren zijn een compatibel formaat voor WMP of het maken van de cd zal niet possible.Songs u wilt kopiëren moet legaal worden gekocht. Illegaal downloaden of kopiëren van nummers kan leiden tot strafrechtelijke vervolging.