Hoe video's uploaden naar meerdere video Websites

Bespaar tijd door het uploaden van uw video's naar meerdere video-sharing websites in een keer. Gebruik een meerdere video distributie website om verkeer mogelijk naar uw locatie de snelste manier: door het krijgen van uw video naar meerdere gemeenschappen delen van video's met een klik op de knop.

instructies

1 Aanmelden voor een gratis video-distributie service als TubeMogul om uw video's te verspreiden via het internet op MySpace, YouTube, Yahoo Video, Metcafe, Howcast en nog veel meer. Maak een account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2 Video's naar maximaal 12 plaatsen tegelijk. TubeMogul zal bieden zelfs uw video's met titels, labels en beschrijvingen voor elke site.

3 Volg uw video's, kijkers en de opmerkingen die u ontvangt op alle gemeenschappen delen van video met de TubeMogul analyse-instrument. Gebruik statistieken op basis van meningen, links, demografie en meer naar overzichten voor het eenvoudig delen te creƫren.

4 Vraag TubeMogul om demografische en andere aangepaste rapporten voor u te maken. Kies een geavanceerde instelling pakket om extra informatie te krijgen om bij te houden van alle video's die u uploadt te houden.

5 Exporteer uw grafieken en analyses naar Excel voor eenvoudige kantoor bekijken en delen.

6 Gebruik TubeMogul Link Intelligence bij te houden welke blogs of websites een link naar uw video's op een van de delen van locaties te houden.

Hints

  • Maak uw eigen labels en titels aan video kijkers naar uw zakelijke website. De voortgang en de gegevens gebruiken om extra videobeelden te ontwikkelen.
  • Terwijl TubeMogul is een grote dienst voor bedrijven, het werkt ook goed voor mensen die willen meerdere video's op sociale netwerksites meerdere plaatsen.