Hoe ontwerp circuit schema met behulp van OrCAD Capture

U wilt uw circuits te krijgen van ontwerp tot productie in de kortst mogelijke tijd, waardoor de kosten en de ontwikkeling van een superieur product voor de baan. Verschillende software pakketten op de markt doen, maar OrCAD Capture is een hulpmiddel dat specifiek is ontworpen om te groeien met uw bedrijf. Hier ziet u hoe circuit schema's met behulp van de OrCAD "Capture" mogelijkheid om je snel van ontwerp tot productie te ontwerpen.

instructies

1 Open de OrCAD software. Ieder OrCAD product op de markt van Cadence wordt geleverd met de OrCAD Capture-functie, zodat alle huidige versie van OrCAD PCB's of versie van OrCAD EE zal Capture hebben.

2 Klik op "File" en het openen van een nieuw ontwerp.

3 Markeer het menu "Place" en selecteer "Part." Selecteer de bibliotheek van het onderdeel en selecteer het onderdeel. U kunt ook beginnen met het typen in de naam van het onderdeel.

4 Selecteer een locatie om het onderdeel in het schema pagina te plaatsen. Zorg ervoor dat je alle andere design elementen verwerkt voordat u het onderdeel te plaatsen.

5 Klik met de rechtermuisknop op het onderdeel om de details te bewerken. Zorg ervoor dat u het onderdeel eerst selecteren.

6 Kies "Place wire" onder het menu "Place" draden op uw circuit en sluit meerdere elektrische componenten.

7 Vind snijpunten van overlappende draden en creƫren knooppunten. Om dit te doen, klikt u op het kruispunt.

Hints

  • Scheiden en het organiseren van circuit schema in verschillende bibliotheken geeft uw OrCAD Capture gemakkelijker en sneller design vermogen.
  • Maak een nieuw circuit schema bibliotheek door simpelweg het tabblad "Add Library" in het zoekvenster. Vindt u een selectie van de bibliotheken beschikbaar zijn. Gewoon dubbelklikken op de bibliotheek die u wilt toevoegen.