Hoe kan ik e-mail verzenden naar meerdere contactpersonen in Outlook 2007

Hoe kan ik e-mail verzenden naar meerdere contactpersonen in Outlook 2007


Microsoft Outlook is een e-mailclient die niet alleen uw e-mail, maar uw agenda, taken en contacten kunt beheren. U kunt zoveel contactpersonen in Outlook toevoegen als u wilt en categoriseren die contacten in lijsten en groepen. Als u wilt meerdere mensen een e-mail op hetzelfde moment in Outlook, gewoon de contacten toe te voegen in uw e-mail. Nadat je iemand een keer een e-mail, kun je Outlook AutoAanvullen functie gebruiken om haar adres sneller de volgende keer te vinden.

instructies

1 Open Outlook en selecteer het onderdeel "Mail" uit het linker navigatievenster.

2 Open een nieuw e-mail door te klikken op de "New" knop aan de bovenkant van het scherm onder de menubalk.

3 Voer de contacten die u wilt e-mail in het of "Cc" veld "To". Als u e-mail eerder hebt geschreven om deze contacten, wanneer je begint te typen in hun naam of e-mailadressen, Outlook zal het contactadres onder de tekst weer te geven; U kunt dan kiezen ze met de muis of de pijltjestoetsen. U kunt ook op de "To" of "Cc" knoppen om een ​​nieuw venster waarin u kunt zoeken in en selecteer uw contacten te openen.

4 Typ een onderwerp in het "Subject" lijn en een bericht in het lichaam van de e-mail en klik op 'verzenden'.

Hints

  • Als Outlook AutoAanvullen is uitgeschakeld op uw computer, kunt u het op door te klikken op het menu "Extra" en "Opties", "E-mail opties ...", "Geavanceerde e-mailopties ...," te selecteren dan het controleren het vakje naast 'Suggestie namen bij het invullen Aan, CC en BCC velden. "