Hoe te gebruiken Photoshop CS3 Acties

Hoe te gebruiken Photoshop CS3 Acties


Photoshop is een professionele foto-editing software programma ontworpen om het bewerkingsproces voor fotografen stroomlijnen. Met behulp van de Actions-functie in dit programma kan de fotograaf uren tijd besparen door het automatiseren van een veelgebruikte editing-functie en de toepassing ervan om honderden beelden tegelijk met de optie Batch. Leren hoe goed gebruiken Actions zullen werkwijzen voor het verhogen van de productiviteit in de digitale fotograaf work flow te bieden. Photoshop is een professioneel niveau editing programma en vertrouwd te raken met de basisfuncties van het programma is noodzakelijk om de tutorial te voltooien.

instructies

1 Open de afbeelding in Photoshop CS3 en ga naar "Windows"> "Actions" en de Actie venster verschijnt aan de rechterkant van uw werkruimte. Meerdere standaard acties zal verschijnen in dit dialoogvenster en kan aan het beeld worden toegepast door het vakje naast de actie en het selecteren van de knop pictogram Afspelen aan de onderkant van het venster actie.

2 Beweeg de cursor over de bodem van het venster actie en rust de muis op het icoon met het plein en een gevouwen rand, gelegen naast het pictogram prullenbak. Een label moet verschijnen aangeeft dit is de "Create New Actions" icoon. Selecteer dit pictogram om te beginnen met het opnemen van uw actie.

3 Label de actie volgens het gewenste resultaat zodra de nieuwe acties dialoogvenster verschijnt en druk op de opnameknop als u klaar bent.

4 Pas uw actie om de geopende afbeelding op het scherm. Photoshop zal elke actie of bewerken toegepast op de afbeelding totdat u op het pictogram Stop opnemen. Het pictogram Stop is te vinden op dezelfde locatie als de Create New Actions icoon en als je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen in uw afbeelding, drukt u op het pictogram Stop.

5 Test uw opgenomen optreden inzake een nieuw beeld. Open een nieuwe afbeelding, selecteert u het vakje naast uw nieuwe actie in het venster Actie en selecteert u op de Play knop aan de onderkant van het venster actie.

6 Breng de actie om een ​​partij van afbeeldingen om tijd te besparen tijdens het werken in Photoshop. Ga naar "File"> "Automatiseren"> "Batch" en selecteer de gewenste resultaten in het dialoogvenster. Photoshop zal dan beginnen met het aanbrengen van de opgenomen acties om alle afbeeldingen opgenomen in de Partij.