Hoe kan ik een rapport in tabelvorm met behulp van werken te creëren

Microsoft Works is een Windows-programma waarmee u uw basis productiviteit huis kan verhogen. U kunt eenvoudig cv's, brieven en wenskaarten met aanpasbare sjablonen. U kunt ook bijhouden van uw persoonlijke budget en combineer maximaal 32 verschillende kalenders. Daarnaast kunt u adressen, lijsten en home voorraden op te slaan door het maken van tabellen rapporten. Bij het maken van een rapport in tabelvorm, zal het programma de lay-out vergelijkbaar met spreadsheetprogramma's als MS Excel, dus als je al bekend bent met de lay-out, zal je het makkelijk te gebruiken vinden.

instructies

1 Launch MS Works door te gaan naar 'Start'> 'Programma's'.

2 Klik op "Works Spreadsheet" in het menu links van het programma. Ofwel selecteert u een leeg vel of kies een van templates, zoals "Dental Record" of "medisch dossier." Als u een sjabloon kiest, zal het basisontwerp van het rapport in tabelvorm al worden geïntegreerd in de spreadsheet.

3 Maak een header voor het eerste veld van de tafel, bijvoorbeeld, "Januari kosten." Om de header aanmoedigen of verander de kleur, selecteert u de tekst door de cursor te slepen op en gebruiken tool "B", of kies een kleur uit het kleurenpalet op het bovenste menu.

4 Typ sub-headers in de respectieve gebieden en aanmoedigen hen indien nodig.

5 Klik en sleep de rij of kolom lijnen uit te breiden of te verfijnen een bepaalde rij of kolom.

6 Voer alle gegevens in de rijen en kolommen.

7 Sla het rapport op door op "CTRL" + "S."