Hoe afdrukken Foto's uit een Epson RX595

De Epson Stylus RX595 is een alles-in-één printer waarmee u kunt afdrukken, scannen en kopiëren van documenten en foto's. De RX595 vereist Claria high definition inkt, waardoor niet alleen de afdrukkwaliteit, maar zorgt ervoor dat afdrukken niet vlekken of krassen, en helpt zijn bestand tegen water en vervaagt. De RX595 kan worden gebruikt met of zonder een computer, want het heeft een USB-aansluiting en geheugenkaartlezer rechtstreeks ingebouwd in de unit. Het staat ook direct printen vanaf digitale camera met PictBridge. De RX595 heeft een kleuren LCD-scherm om de inhoud te bekijken, dan is de opnamen rechtstreeks vanuit de printer af te drukken.

instructies

Geheugenkaart

1 Open de geheugenkaart deur zich onder het LCD-scherm op de RX595 printer. Plaats uw geheugenkaart in de sleuf.

2 Druk op de "Memory Card" knop op de printer.

3 Druk op de "Rechts" pijltoetsen "Links" en op de RX595 tot "weergeven en afdrukken Foto's" is geselecteerd. Druk op de knop "OK".

4 Druk op de "Rechts" pijltoetsen "Links" en op de RX595 om de foto die u wilt afdrukken.

5 Druk op de "Display / Crop" knop om de foto bij te snijden. Gebruik de "+" en - knoppen te verhogen of de foto verkleinen voor bijsnijden "". Druk op de knop "OK" als u klaar bent.

6 Druk op de "+" knop om het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken te selecteren.

7 Gebruik de "Right" pijltoetsen "links" en door te gaan selecteren en bijsnijden van foto's van de geheugenkaart.

8 Druk op de knop "Start" om de geselecteerde foto's af te drukken.

Digitale camera

9 Volg de handleiding van uw camera te installeren PictBridge op de camera. Na PictBridge is ingesteld, zet de camera uit.

10 Steek de USB-kabel die bij de digitale camera is geleverd in de juiste sleuf op de camera. Steek het USB-uiteinde van de kabel in de USB-poort aan de voorzijde rechterkant van de RX595, zet de camera.

11 Druk op de "Play" knop om de afspeelmodus van uw foto's in te voeren.

12 Volg de handleiding van uw specifieke camera om beelden met behulp van PictBridge direct vanaf uw camera afdrukken. Voor veel modellen, moet u op de "Menu" of "Set" knop en gebruik vervolgens de navigatietoetsen om "Print". Druk op de knop "OK" of "Select" om uw foto af te drukken.