Hoe te verwijderen ongewenste e-mails in Outlook

Hoe te verwijderen ongewenste e-mails in Outlook


Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om ongewenste e-mail verwijderen in Outlook? Hoewel het verwijderen van de ongewenste e-mailberichten uit de inbox is een optie, het verwijderen van alle berichten van de ongewenste e-mail map, daarna permanent de berichten te verwijderen is grondiger en efficiƫnt. Deze werkwijze is eenvoudig en gemakkelijk, en kan worden bereikt binnen een paar minuten.

instructies

1 Controleer de inbox. Als er ongewenste e-mails worden weergegeven, klikt u op het bericht en klik op de knop "Verwijderen" die zich op de werkbalk. Toegang tot het snelmenu door op de "Shift" en "F10" toetsen of klik met de rechtermuisknop op het bericht en selecteer 'Verwijderen'.

2 Ga naar de junk e-mail map. Klik op de lijst met mappen in de "Go" menu en klik vervolgens op de optie 'map met ongewenste e ". Kijk door de e-mails in deze map om ervoor te zorgen alle e-mail is ongewenst of spam alvorens verder te gaan.

3 Leeg de ongewenste e-mail map. Toegang tot het snelmenu weer door op de "Shift" en "F10" toetsen of klik met de rechtermuisknop en kies "lege map met ongewenste e." Hiermee verwijdert effectief alle ongewenste e-mails die zijn gevestigd in die map door ze in de map Verwijderde items. Maar om definitief te verwijderen ze meteen, de items in die map moet ook worden verwijderd.

4 Als u alle ongewenste e-mail uit de map verwijderde items definitief te verwijderen, gaat u naar die map en de toegang tot het snelmenu door op de "Shift" en "F10" toetsen of rechts te klikken en te kiezen voor "Lege map Verwijderde items." Het is ook mogelijk om automatisch de e-mails in deze map verwijderen door te klikken op "Opties" op het menu "Extra", klik op de "Andere" tab, vervolgens de 'Leeg de map Verwijderde items bij afsluiten "optie.

Hints

  • Vermijd het zien van de inhoud van de ongewenste e-mails door het uitschakelen van het leesvenster van de ongewenste e-mail map. Om dit te doen, klikt u op het menu "View", wijst u de optie 'leesvenster "en selecteer" Off. "
  • Het is mogelijk om de instelling en filters voor ongewenste e-mail in Outlook te wijzigen. Klik op "Organiseren" op de standaard werkbalk en klik op 'ongewenste e-mail "en volg de instructies om het te veranderen naar de gewenste instellingen.
  • Outlook soms per ongeluk een legitieme e-mail naar de ongewenste e-mail map, dus zorg ervoor dat alle van de e-mail is ongewenst of spam alvorens verder te gaan.