Hoe kan ik het wachtwoord van een systeemlandschap Directory in SAP wijzigen

Het systeem landschap map of SLD, voor SAP is een map die alle installeerbare software omvat voor het SAP, maakt software controle van het systeem en wordt geanalyseerd om software levenscyclus te plannen. Het geeft ook informatie over alle SAP-componenten, software en hardware, met inbegrip van hun versie, datum van installatie en het doel. De SLD communiceert met gebruikers via Hyper-Text Transfer Protocol, of HTTP, en publiceert informatie over de onderdelen geïnstalleerd via SAP; Indien een onderdeel of software geïnstalleerd op het systeem heeft een nieuwe versie te installeren, zal de SLD kunnen gebruikers hun systeem bijgewerkt met de nieuwste software en componenten te houden.

instructies

1 Bel de transactiecode "SLDAPICUST". U krijgt toegang tot deze transactie door het intikken van de code in de opdrachtregel vak aan de onderkant van het scherm van een proces in SAP.

2 Klik op "Beeldscherm" en selecteer de rubriek "Change" om over te schakelen naar de "Change" modus van de SLD. Kies de rubriek met de titel "Append Row."

3 Configureer de HTTP parameters indien nodig. "Alias ​​Name" kan worden gewijzigd in een stukje tekst dat de HTTP-verbinding identificeert, en de "Host Name" of "poort" kan ook worden veranderd om de SLD te identificeren voor de HTTP-verbinding. In het veld "User Name" voert u de gebruikersnaam van de persoon die zich aanmeldt op de SLD, of de gebruikersnaam voor het wachtwoord dat u wilt wijzigen.

4 Kies de optie "Prim. Indicator 'en kies de optie" Password. " Voer een wachtwoord in en selecteer de groene "Tick" symbool om verder te gaan.

5 Kies de "Floppy Disc" symbool om wijzigingen op te slaan.