Hoe bouw je een Farm Website

Hoe bouw je een Farm Website


U kunt een boerderij website te bouwen voor de presentatie van je boerderij operaties, verkopen lokale producten, verdienen website inkomen of gewoon voor de lol. Tijdens de bouw van een boerderij website is niet veel anders dan elke andere vorm van website die u zou kunnen bouwen, zijn er een aantal elementen die kunnen worden aangepast aan uw onderwerp - in dit geval, een boerderij website.

instructies

1 Hoe bouw je een Farm Website

Kies een webhost provider voor uw bedrijf website. Afhankelijk van je niveau als een webmaster, wilt u misschien een die een stap-voor-stap handleiding om te bouwen van de site geeft. Of, als je genoeg kennis om meer te doen op uw eigen, web hosting met gratis templates en site builder tools volstaan.

2 Hoe bouw je een Farm Website


Aankoop van uw domeinnaam (het URL-adres voor uw site) en zich abonneren op domein hosting via uw gekozen provider. Uw domeinnaam kan je boerderij naam ( "MountainCattleFarms.com"), de aard van de operatie dat u hebt ( "GrassFedBeef.com") of top-gezochte trefwoorden voor uw niche ( "BulkBeef.com"). Sommige van uw keuzes kunnen al worden genomen; houden brainstormen tot je een goede te vinden.

3 U kunt kiezen tussen het gebruik van een site builder, die een aantal van de beste web hosting bedrijven bieden aan u, of een HTML editor en website templates om je boerderij website te bouwen. Website bouwers zijn geworden gebruiksvriendelijker en produceren, zelfs betere resultaten dan in voorgaande jaren.

4 Build-pagina's voor uw bedrijf website. Begin met de belangrijkste landing page, en omvatten boerderij contactgegevens indien van toepassing. werken dan op de tier 2 pagina's, die elk een brede categorie zou moeten zijn. De tier drie pagina's elk aansluiten op een van de belangrijkste tier 2 categorie├źn en gaan in meer detail. Bijvoorbeeld, als een van je tier 2 pagina's is "Slachtvee," een paar tier 3 pagina titels zou kunnen worden "Waarom Grassfed Beef?" en "Koop Beef Online."

5 Geef je mening over elke website pagina's als u het te publiceren. Zorg ervoor dat alle webpagina's zijn zichtbaar en links worden allemaal werkt. Controleer of de tekst en afbeeldingen worden goed weergegeven op uw bedrijf website.

Hints

  • Gebruik onderzocht trefwoord combinaties bij het bouwen van uw site pagina's, met het oog op uw site zoekmachine vriendelijkheid online te maximaliseren.
  • Bouwen backlinks, of web links naar uw site, van andere online artikelen en blogs. Links naar uw site zijn zeer belangrijk voor de ranking.
  • Heeft de inhoud andere site niet plagiaat. Zorg ervoor dat alles wat u publiceert op uw bedrijf website is origineel, of je toestemming hebt om het materiaal te gebruiken.