Hoe om muziek te spelen op mijn USB Flash Drive

Hoe om muziek te spelen op mijn USB Flash Drive


Het opslaan van muziek op USB flash drives kunt u het gemak van het opslaan van de ruimte op de harde schijf van uw primaire computer en de mogelijkheid om uw favoriete nummers in een compacte behuizing te vervoeren. USB flash drives hebben ook de mogelijkheid om bestanden uit te voeren. Als gevolg hiervan kunt u de opgeslagen muziek direct vanaf de USB-stick af te spelen zonder te hoeven overzetten naar uw computer of een ander apparaat. Zodra u de map van de USB flash drive die je gewenste muziek bevat hebt geopend, kunt u deze afspelen vanaf uw computer via verbinding van het apparaat.

instructies

1 Steek de USB-stick in een vrije USB-poort van uw computer.

2 Wacht tot uw computer om de USB flash drive als een aangesloten apparaat te herkennen. het pictogram van de USB flash drive zal verschijnen, hetzij op het bureaublad van uw computer of in de file manager, zoals Windows Explorer of Finder.

3 Dubbelklik op het pictogram van de USB flash drive van het apparaat. Doen dus onthult zijn hoofdmap.

4 Open de map in de USB flash drive die de muziek die u wilt afspelen bevat, mits het niet op de hoofdmap opgeslagen.

5 Dubbelklik op het bestand icoon van de song die u wilt spelen. Dit start het afspelen van nut in verband met de muziek bestandstype, bijvoorbeeld iTunes of Windows Media Plater. Als alternatief kunt u afzien stappen 3 en 4 en start het afspelen van muziek nut en selecteer de muziek die is opgeslagen op uw USB-stick uit de "Open" of "Add to Library" optie in het menu van de hulpprogramma's "File".