Hoe maak je een Subtitle File verandering van SUB naar SRT

Video afspelen op computers ondersteunen verschillende soorten ondertitel bestanden. Vaak de ondertitel bestand zal in de .sub formaat. Gebruikers kunnen wensen om dit bestand te converteren naar een .srt formaat, een ondertitel formaat dat alleen tekst en geen video-informatie bevat. Deze bestanden zijn compatibel met DVD en het afspelen van DivX. Het omzetten van .sub naar .srt vereist een gratis te downloaden programma.

instructies

1 Download en installeer de VobSub software (zie bronnen). Wanneer u het hoofdstuk "Installatie Opties" te bereiken tijdens de installatie, klikt u op de "+" naast Utilities om de lijst te openen. Controleer subresync, submux, snelkoppelingen en associate-bestanden te maken met kladblok opties onder het menu.

2 Ga naar je lijst met programma's en zoek de map voor VobSub. Start het subresync programma uit de map bestand. Selecteer "Open" uit de opties aan de linkerkant. Zoek de map waar je .sub bestand zich bevindt en selecteer het.

3 Kies de ondertiteling taal die u wilt gebruiken in de conversie. Er zal een drop-down box aan de linkerkant van het venster met een lijst van beschikbare talen.

4 Selecteer "Opslaan als" die zal leiden tot het menu op te slaan. Vanaf het "Opslaan als type" drop-down menu, selecteer Subripper (.srt). Dit zal uw .sub bestand te converteren naar een .srt bestand. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

5 Maak een database van brieven door het intikken van de letters die overeenkomen met de rode doos die over het scherm beweegt. Dit zal ervoor zorgen dat alle woorden juist weer te geven tijdens het afspelen. Als er speciale tekens in het bestand, selecteer "Uitbreiden" om het juiste teken te kiezen.

6 Verlaat het programma en open uw videobestand. Zoek het .srt bestand bij het kiezen van ondertitels het feit dat het afspelen met je geconverteerde ondertiteling.