Zal NETGEAR routers werken op Qwest?

Qwest Internet verstrekt DSL-diensten; het werd gekocht door CenturyLink in 2011. Hoewel CenturyLink beschikt over een eigen routers verkocht of verhuurd, met internet service-pakketten, het bedrijf stelt klanten in staat om de bestaande routers te gebruiken om de extra kosten te vermijden. Voordat u ervoor kiezen om een ​​Netgear router met CenturyLink diensten te gebruiken, rekening houden met de gevolgen op het gebied van service en ondersteuning en meet ze tegen je capaciteiten en Internet vereisten.

router Ondersteuning

Hoewel CenturyLink kunt u NETGEAR routers te gebruiken, heeft de technische support team geen hulp bij de configuratie aan te bieden. U moet ofwel omgaan met de configuratie op uw eigen of neem contact op NETGEAR voor ondersteuning; Als uw router niet meer onder garantie of niet langer vervaardigd door NETGEAR, kan dit een moeilijk en tijdrovend proces. Als je helemaal onbekend met thuisnetwerken, zal het minder frustrerend om te gaan met een CenturyLink router.

Met behulp van NETGEAR Routers

Wanneer u een NETGEAR-router met CenturyLink internet service te gebruiken, bent u verantwoordelijk voor het configureren van de router. CenturyLink biedt een online installatiegids (zie Bronnen voor een link). De website zal vragen voor meer informatie over uw besturingssysteem en de NETGEAR-router; worden bereid met een Ethernet-kabel voor installatie doeleinden.

internet Speed

Technisch gezien zal het even welk type van de NETGEAR-router werken met CenturyLink, maar de individuele model zal de prestaties beïnvloeden. NETGEAR plaatsen versnellen caps op zijn routers. Houd er rekening mee dat uw internet snelheden zal worden beperkt tot wat uw router aankan. Als u een oudere NETGEAR-router met een snelle CenturyLink pakket, kunt u traag Internet ervaren.

draadloze signaal

Als u een zwak of onderbroken signaal ervaren bij het gebruik van een NETGEAR-router op CenturyLink, is het probleem waarschijnlijk niet met de router of internet service, maar met de omgeving. Volgens CenturyLink, het bereik voor een indoor draadloze router varieert 50-300 voeten. Voor het sterkste signaal, moet uw router op een centrale locatie worden geplaatst, uit de buurt van metalen voorwerpen, magnetrons, draadloze telefoons en andere apparaten die radiofrequenties uitzenden. Hoe dichter router is de computer, hoe beter het signaal.