Hoe kan ik een iPod MP4 met behulp van Avidemux converteren

Avidemux, een gratis, open-source video-editing en conversie programma, kan iPod MP4-formaat video of audio-bestanden te converteren naar andere formaten. U kunt MP4-bestanden converteren naar formaten die compatibel zijn met meer apparaten, zoals MP3-audio-bestanden voor audio-spelers die niet compatibel met MP4 zijn. Elk bestand heeft een aparte audio-codec, container-formaat en video-codec, als het een videobestand. U kunt aangepaste audio codecs, container formaten en video-codecs te selecteren onafhankelijk van elkaar in Avidemux.

instructies

1 Klik op het menu "Bestand" in Avidemux. Klik op "Open" en blader naar de iPod MP4-bestand op uw computer. Dubbelklik erop om het te openen.

2 Klik op het drop-down box in de sectie "Video" in de zijbalk en klik op een nieuwe video-codec in de lijst om deze te selecteren.

3 Klik op het drop-down box in het hoofdstuk "Audio" in de zijbalk en klik op een nieuwe audio-codec voor uw MP4-bestand.

4 Klik op het drop-down box onder box "Format" en klik op een nieuwe video-container bestandsformaat zoals "AVI" in de lijst.

5 Klik op "File", en wijs "Save" en klik op "Save Video."

6 Blader naar een locatie voor het geconverteerde video-bestand op uw computer. Typ een naam voor het bestand en klik op 'Opslaan'.

Hints

  • U kunt de "Configure" en "Filter" knoppen in het "Audio" en "Video" secties om audio- en video-effecten toe te passen, terwijl het omzetten van het bestand.