Hoe maak je een tweede monitor toe aan een iMac

Op de meeste versies van de iMac, kunt u een tweede monitor toe te voegen. Dit zal u toelaten om de programma's en documenten die reeds gebruik van de iMac, maar hebben een grotere monitor. Ook zijn sommige modellen van Apple computers toestaan ​​"scannen", wat betekent dat een tweede monitor kan worden gebruikt op hetzelfde moment, maar fungeren als een volledig gescheiden scherm, zodat u een aantal applicaties op één monitor bekijken en iets heel anders aan de andere kant te doen monitor met slechts één computer.

instructies

1 Koop een tweede monitor die is VGA-compatibel. Flatscreen-monitors werken goed als tweede monitors omdat ze nemen minder ruimte op het bureau dan traditionele monitoren.

2 Zoek de VGA geventileerde behuizing, die had moeten komen als een accessoire met je iMac. Als een VGA-geventileerde deksel niet was opgenomen met de iMac, dan kan het niet steunen van een externe tweede monitor.

3 Verwijder de vent deksel op de iMac. Op veel modellen, wordt dit aan de achterkant. Plaats het deksel met de VGA geventileerde deksel, en sluit de monitor kabel van de nieuwe monitor aan op de VGA-poort.

4 Bevestig een mini-DVI-naar-component-kabel als de iMac biedt geen ondersteuning voor VGA-aansluitingen. Sluit de component einde te maken aan het einde van de monitor kabel en de dvi (kleinere uiteinde) aan op de DVI-poort van de iMac.

5 Zet de computer en de monitor. Als u geen display op de nieuwe monitor, moet u de resolutie onder Systeem Voorkeuren> Displays.

6 Verander de wijze van het bekijken, indien mogelijk, om voor het scannen en het gebruik van elk scherm afzonderlijk. Sommige nieuwere versies van de iMac dit mogelijk maken. Dit kan worden ingesteld, indien beschikbaar, onder Systeemvoorkeuren> Beeldschermen. Oudere iMacs ondersteunen alleen video mirroring, die hetzelfde beeld op beide schermen betekent tonen.

Hints

  • Probeer altijd te scannen of een uitgebreid bureaublad inschakelen zodat u verschillende bestanden en programma's op elk scherm weer te geven en toegang vanaf dezelfde computer.