Verbinding maken met een host op Cyberduck

Verbinding maken met een host op Cyberduck


Cyberduck is een computer applicatie voor Mac OS X gebruikt als een FTP, SFTP, WebDAV, Cloud Files, Google Docs en Amazon S3-client. Het is een open source programma onder General Public License (GPL) gelicenseerd. Hierdoor kan de programmering gemeenschap om vrij te onderzoeken, te wijzigen en de Cyberduck applicatie aan te passen zonder zorg voor eigen wetten. Open source licentie onder GPL voorkomt meestal dat anderen profiteren van het originele product. Verbinding maken met een server, of gastheer, met behulp van Cyberduck voor Mac OS X kan worden bereikt een paar verschillende manieren.

instructies

1 Klik op de "File" menu-item in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op "Open in Verbinding" uit het drop-down menu. Voer het adres van de server, het poortnummer, de gebruikersnaam en het wachtwoord. Klik op de "Verbinden" knop.

2 Voer het adres van de server direct in de werkbalk Cyberduck Quick Connect. Als de server is een bladwijzer, de server-adres automatisch aanvullen terwijl ze getypt. De string in de werkbalk aangegaan moet worden ingevoerd één van de twee formaten: Enter "user @ host," zoals "[email protected]," of voer een volledige URL-adres, zoals "ftp: //ftp.example. org / files /. "

3 Klik op de "View" menu-item in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op "Toggle Bookmarks" uit het drop-down menu en dubbelklik op de bladwijzer server te verbinden.