Toshiba A205-S5000 notebook Specificaties

Informatie over de specificaties van een laptop kan u helpen beslissen over de aanschaf van een systeem dat geschikt is voor u. Of als u momenteel een laptop, wetende dat de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen of verwerkingssnelheid kunnen gebruikers helpen bij het verbeteren van de prestaties van hun computer. Inzicht in de Toshiba A-205-S5000 Notebook opslagruimte, operationele normen en andere belangrijke details zijn de sleutel voor een optimale ervaring.

Algemeen

De Toshiba notebook weegt zes pond, en het komt in een standaard blauwe metallic kleur. de breedte van de computer is 14,3 inch en 10,6 inch diep. De computer is voorzien van een draadloze antenne en stereo speakers.

bewerker

processor van de computer is een Intel Celeron 540 draait op 1,86 GHz met een data-bus snelheid 533 MHz.

Cachegeheugen

De Toshiba heeft 1 MB RAM-geheugen met een geheugen van 2 GB. De SDRAM is 667 MHZ met geheugen specificatie naleving van PC2-5300.

Milieu

De Toshiba notebook moet werken in een omgeving tussen 41 en 95 graden Fahrenheit. De luchtvochtigheid mag niet meer dan 80 procent.

Optische opslag Type

Storage is voorzien van een DVD-RW, CD / DVD en DVD-RAM met een schrijfsnelheid van 24x voor cd's, 8x voor DVD-R. De CD / DVD-herschrijfsnelheid is 10x, terwijl de DVD-RAM is 5x. Dit verwijst naar cd's en dvd's, read-only memory en herschrijfbare schijven.

Audio en Video

De video processor is een Intel GMA X3100 component. RAM-geheugen voor video is 256 MB. Een audio-uitgang en geluidskaart zijn ook opgenomen voor het gebruik van externe luidsprekers.