How to Win USB 2 drivers te installeren

How to Win USB 2 drivers te installeren


USB 2.0 maakt het mogelijk compatibele USB-apparaten op veel hogere snelheden te bereiken dan de originele USB 1.0-systeem. Het is ook compatibel met USB 1.0-apparaten, hoewel zij de snelheid van de apparaten gemaakt voor USB 2.0 niet zal krijgen. Om te krijgen de chauffeurs om deze technologie te ondersteunen op Windows XP, moet u het service pack dat de USB-stuurprogramma's in, bekend als Windows Service Pack 3 is geïnstalleerd.

instructies

1 Open de website van Windows Update (zie de paragraaf "Reference 'van dit artikel) in uw Internet Explorer-venster. De website zal beoordelen wat updates moeten worden geïnstalleerd op uw computer.

2 Klik op de "Express" optie voor het bijwerken van uw computer. In het volgende venster dat verschijnt, moet Windows Service Pack 3 in de lijst met updates voor uw computer. Klik op de knop "Installeren". Hierdoor wordt het downloaden van het servicepack te starten en open de wizard service pack installatie.

3 Volg de aanwijzingen op de verpakking installatiewizard service om uw te installeren. Start de computer aan het einde van de installatie. De USB-stuurprogramma's worden geïnstalleerd en klaar voor gebruik wanneer de computer volledig opnieuw wordt opgestart.

Hints

  • Als u nog niet hebt geïnstalleerd Service Pack 1a of 2, kunt u de stappen in dit artikel om deze service packs te downloaden voor de installatie van Service Pack 3. U kunt ook telefonisch bestellen Service Pack 3 via een cd.
  • Zelfs als je die nodig zijn om USB 2.0 ondersteunen drivers, kan uw hardware niet steunen. Het kan nodig zijn om uw hardware te upgraden.