Hoe maak je een G5 iMac computer open voor Put in Meer Dram Memory Sticks

Het toevoegen van geheugen is een van de beste manieren om de prestaties van een systeem te vergroten. Terwijl sommige Apple-producten staan ​​bekend als moeilijk om het geheugen toe te voegen aan, zijn de nieuwe iMacs die niet in die categorie. In feite zijn sommige van de gemakkelijkste computers te upgraden. De iMac G5 heeft een makkelijk toegankelijke RAM aan de onderkant, waardoor voor eenvoudige toegang tot het RAM-geheugen toe te voegen.

instructies

1 Schakel de computer uit en ontkoppel kabels en snoeren.

2 Plaats een zachte handdoek op je bureau of ander plat oppervlak, om te voorkomen dat het scherm tegen krassen. Plaats de computer gezicht naar beneden op de handdoek, met de onderkant van de computer naar u toe.

3 Kantel de computer staan ​​omhoog om een ​​betere toegang tot de toegang RAM panel krijgen. Zoek de schroeven en verwijder ze, met behulp van een kruiskopschroevendraaier. Verwijder het paneel.

4 Trek de twee ringen die gewoon zitten in de opening van de bestaande RAM voor vervanging te verwijderen of om toegang te krijgen tot de lege connectorsleuf. Zodra het RAM-geheugen wordt geplaatst je hoeft alleen maar om ze terug te duwen in plaats en vervang het paneel.

Hints

  • Zorg ervoor dat het RAM-geheugen correct te oriënteren. Als er al RAM in de sleuf, kennis te nemen van hoe het is georiënteerd voordat it.Determine verwijderen hoeveel RAM-geheugen van uw computer kan nemen en ervoor zorgen dat u het juiste type te kopen door te gaan naar een bron, zoals Crucial.com's Memory Advisor.