Hoe te Mailing Labels Het gebruik van Afdruk samenvoegen in Microsoft Word Maak

De functie Afdruk samenvoegen in Microsoft Word biedt een eenvoudige methode om mailing labels van een bestaande Excel-werkblad van mailontvangers.

instructies

1 Open een leeg Word-document. Klik op het tabblad "Mailings" op de menubalk en in het "Start Mail Merge" groep, klikt u op "Start Afdruk samenvoegen" en kies "Labels."

2 Ga naar de "Label Opties" dialoogvenster. Stel je printerinstellingen en selecteer uw specifiek label product uit de drop-down menu's. Als uw label niet wordt vermeld, klikt u op "Nieuw label" het openen van een nieuwe aangepaste label venster en voert u de afmetingen van uw label en een label naam en klik op 'OK' en vind uw eigen label op het drop-down menu. Klik op "OK" na het kiezen van het juiste label, en het label cellen zal verschijnen in het Word-document. Klik op het pictogram "Opslaan" in de linkerbovenhoek van het menu, kies een bestandsnaam in en klik op de knop "Opslaan".

3 Klik op het tabblad "Mailings" op de menubalk en in het "Start Mail Merge" groep, klikt u op "Selecteer Ontvangers" en kies "Gebruik bestaande lijst." Blader naar de locatie van de ontvanger het bestand, klik erop om de bestandsnaam te selecteren en klik op 'Openen'. Op het dialoogvenster dat verschijnt, kiest u het Excel-werkblad dat de ontvangers uit de lijst bevat en klik op "OK." Dit hecht het Excel-bestand aan het Word-document, en de woorden "Volgende Record" verschijnt in elk label cel, met uitzondering van de eerste cel.

4 Klik op de "Edit Ontvanger List" knop in het "Start Mail Merge" groep. Al de lijst met ontvangers data wordt weergegeven in de "Geadresseerden voor Afdruk samenvoegen" dialoogvenster - het werkblad wordt de gegevensbron, elke rij (individuele label) een record en elke kolom (specifieke categorie van informatie op het etiket) een veld genoemd. Selecteer de ontvangers u op uw labels op te nemen door de vakjes aan de linkerkant van elke record.

5 Klik op 'Filter' onder 'Verfijn Ontv.lijst "om de" Filter "dialoogvenster te openen. Selecteer het veld, kies "Gelijk aan" onder "Vergelijking", typt u de werkelijke label veldgegevens voor de labels af te drukken onder "Vergelijken met" en klik op "OK." Dit zal filteren geen etiketten die niet aan de filter criteria en omvatten alleen die dat wel doen. Voeg nog een filter of verdere verfijning nodig is en klik op "OK." De drop-down pijl naast elke kolom header wordt blauw om een ​​filter aan te geven met behulp van dat criterium.

6 Klik op een kolomkop om de labels van die header sorteren. Als u meer sorteercriteria toe te voegen, klikt u op "Sorteren" onder "Verfijn Ontv.lijst" om het "Sorteren" dialoogvenster te openen en klik op "OK" als je klaar bent. Klik op "OK" opnieuw op de "Geadresseerden voor Afdruk samenvoegen" dialoog zodra de ontvangers worden gefilterd, gesorteerd en gecontroleerd. Sla het Word-document om het document en de ontvanger op te slaan.

7 Instructies in het eerste label cel begint ontwerpen als sjabloon voor andere cellen. Om een ​​logo "Picture" toe te voegen aan de labels, klikt u op het tabblad "Invoegen", kiezen uit de "Illustraties" groep, blader naar de locatie van de afbeelding en klik op "invoegen." Sleep de selectie grepen rond de afbeelding om het te vergroten of verkleinen. Klik op "Format" op de tab "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" en klik op de "Positie" knop in de "Schikken" groep om een ​​uitlijning voor het logo in de cel te kiezen.

8 Klik op het tabblad 'Mailings' en, in de "Write & amp; Insert Fields" groep, klikt u op "Adres Block" naar de "Insert Address Block" dialoogvenster te openen. Kies het formaat en specifieke informatie op te nemen op uw labels. Als sommige velden ontbreken, klikt u op de knop "Match Fields" om de "Match Fields" dialoogvenster te openen, kies uw velden uit de drop-down menu aan de rechterkant om de vereiste informatie headers overeenkomen met aan de linkerkant en klik op "OK." Klik op "OK" op de "Insert Address Block" dialoogvenster zodra het adres elementen worden gekozen. De woorden "Address Block" zal verschijnen in de eerste cel. Klik op 'Werk de labels "in de" Write & amp; Insert Fields "groep om de lay-out te dupliceren in alle label cellen het.

9 Klik op het tabblad "Mailings" en klik op "Voorbeeld van het resultaat" in het "Voorbeeld van het resultaat" groep om de labels een voorbeeld met de actuele gegevens. Klik op de pijl naar rechts in de "Preview Results" groep om door het label vellen gaat u naar de feitelijke gegevens te zien. Maak de nodige veranderingen door te wijzen op de cellen en het gebruik van formaat commando's zoals u zou doen met een document met behulp van tools onder het tabblad "Thuis", zoals de lettergrootte en paragraaf spatiëring. Sla het document.

10 Klik op het tabblad "Mailings" en, onder de "Finish" groep, klik op de "Finish & amp; Merge" knop. Kies "Print Documents" om een ​​dialoogvenster waarin de gewenste cellen worden gekozen te openen en klik op "OK." Stel de printerinstellingen in de "Printer" dialoog en klik op "OK" om te beginnen met het afdrukken van de labels.