Hoe werkt een Paypal-account werken?

Hoe werkt een Paypal-account werken?

Inschrijven

Ga naar de Paypal homepage (zie bronnen). Klik op de "Sign Up" knop. Aanmelden voor een Paypal-account is gratis, maar u moet een e-mailadres hebben. Daarnaast moet je ofwel om uw account te koppelen aan een van uw creditcards of op uw bankrekening. U doet dit door het invoeren van uw creditcard of bankgegevens. Paypal dan deposito's van een paar cent op uw bankrekening of creditcard-rekening. Bevestig deze informatie binnen twee dagen na ontvangst van de aanbetaling bedragen op de rekening te controleren. U moet één van de drie soorten rekeningen te kiezen: Personal Account, Premier-rekening of Business Account.

Persoonlijk account

Kies een persoonlijke account als uw behoeften zijn basic. Een persoonlijke account kunt individuen om geld van iemand te verzenden en ontvangen met een e-mailadres. Persoonlijke accounts zijn beperkt en zijn voor mensen die niet van plan om veel transacties te maken. Deze persoonlijke accounts alleen kunt u sturen en een bepaald aantal betalingen per maand, en niet van in totaal meer dan $ 500 te ontvangen. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat mensen met de account om persoonlijke redenen en niet zakelijke redenen. Iedereen die wil deelnemen aan meer transacties moeten hun account te upgraden. Kosten worden alleen verworven wanneer individuen betalingen van een creditcard of pinpas te ontvangen.

Premier account

Kies een Premier Paypal account als je van plan bent om te verzenden en ontvangen van een onbeperkt bedrag van de betalingen. Premier accounts zijn een stap omhoog van persoonlijke accounts en zijn perfect voor mensen die wat tijd doorbrengen verkopen veiling items. Premier accounts kunnen ook worden gebruikt door kleine bedrijven als ze in staat zijn het verzenden van massa-betalingen. Rekeninghouders kunnen ook het opzetten van abonnementen voor terugkerende betalingen. Premier accounts krijg toegang tot een gratis klantenservice nummer voor de behandeling en vragen of problemen. Kosten worden ten laste van de verkopers, maar geen kopers.

Business account

Schrijf u in voor een Business accounts als u wilt uw account te hebben opgezet met een bedrijfsnaam. Zakelijke accounts hebben alle dezelfde functies als premier Paypal-accounts, maar gebruikers kunnen het opzetten van hun account onder een bedrijfsnaam, wat geweldig is voor fiscale doeleinden is. Zakelijke accounts kunnen ook worden ingesteld, zodat andere gebruikers toegang tot en het gebruik van het account zoals zakelijke partners of medewerkers. Dit kan nodig zijn als eigenaar van een bedrijf gaat weg op vakantie en heeft iemand nodig om uit te zenden loonstrookjes. Zakelijke accounts worden ook gegeven gereedschappen voor veilingen en websites. Kosten worden nog steeds genomen wanneer items worden verkocht, maar niet gekocht.

Voor-en nadelen

Gebruik Paypal om veilig en veilige financiële transacties online uit te voeren. Paypal heeft een encryptie-dienst die is een van een soort. Dit betekent dat wanneer u een transactie te maken, uw persoonlijke gegevens is volledig privé. U kunt zelfs verzenden en ontvangen van geld om overal in de wereld.

Aan de andere kant, hebben sommige mensen zich uitgesproken tegen Paypal, het opladen dat het bedrijf stilgelegd hun rekeningen en hun fondsen bevroor zonder geldige reden. Paypal kunt dit doen als ze het gevoel dat je het uitvoeren van fradualant bedrijf of als ze denken dat je deelnemen aan een MLM programma. Het kan tot 180 dagen om je geld terug te krijgen en je mag nooit toegang tot uw account opnieuw. Er wordt gesuggereerd dat je terugtrekking al uw geld, zodra deze wordt afgezet. Op die manier als je account wordt bevroren u zal niet veel geld.