Hoe maak je een HP Laserjet 4600DN Problemen

Hoe maak je een HP Laserjet 4600DN Problemen


Of u uw HP LaserJet 4600DN gebruik thuis of op kantoor, te weten hoe opsporen en oplossen van veel voorkomende problemen is de beste manier om de printer te neuriën mee te houden. Deze printers zijn gevoelig voor een aantal problemen, en leren hoe om deze kwesties te spotten en zet hen kan bespaart u een hoop geld. De kosten van de professionele service kan vrij hoog voor printers, zoals de 4600DN, dus het is het beste om te leren hoe je problemen in je eentje op te lossen.

instructies

communicatie Vraagstukken

1 Log in op uw computer en klik op de knop "Start". Kies "Configuratiescherm" in het menu, en dubbelklik op het "Systeem en onderhoud" groep.

2 Dubbelklik op "Systeembeheer" en vervolgens "Services." Scroll naar beneden naar de "print spooler" service, klik met de rechtermuisknop en kies "Start."

3 Verwijder Plaats de netwerkkabel om de communicatie te herstellen met uw netwerkprinter. Plaats de kabel aan de printer einde en bij de netwerkverbinding op de muur. Vervang de netwerkkabel als de printer nog steeds niet kunnen communiceren.

4 Vervang de netwerkkaart in de 4600DN als de printer nog steeds niet communiceren met uw netwerk. Draai de schroeven en trek de kaart uit de printer. Schuif de nieuwe kaart tot deze vastklikt en draai de schroeven om het neer te scherpen.

Problemen met de afdrukkwaliteit

5 Sloot de LaserJet 4600DN naar beneden en verwijder het netsnoer uit de achterkant. Til de kap tonercartridge gelegen in de voorzijde van de printer.

6 Haal de toner cartridges, en zet ze opzij. Zit de toner op een doek of een papieren handdoek om uw werkblad te beschermen tegen lekken.

7 Vacuüm de binnenkant van de printer met een kleine stofzuiger, zoals de soort gebruikt om computer onderdelen te reinigen. Ga door het schoonmaken van de printer totdat al het papier stof en toner resten zijn verdwenen.

8 Maak de binnenkant van de printer met een zachte doek om eventueel achtergebleven vuil te verwijderen. Plaats de toner cartridges, en stuur een testpagina naar de printer. Vervang de toner cartridges als de afdrukkwaliteit is nog steeds slecht.

Papierstoringen

9 Trek de papierlade en verwijder al het papier. Waaier het papier goed uit en trek alle pagina's die aan elkaar plakken. De HP 4600DN is zeer gevoelig voor vocht in de krant, en dat vocht kan het papier vastlopen als de printer meer dan één vel tegelijk grijpt.

10 Vervang het papier in de lade, maar vul het slechts de helft tot driekwart vol. Bij een te volle papierlade kan vastlopen in veel HP-printers, met inbegrip van de LaserJet 4600DN veroorzaken.

11 Verander papier merken als de jams voort te zetten. Gebruik alleen papier van hoge kwaliteit, en zorg ervoor dat het papier wordt opgeslagen in een warme, droge plaats. Opslaan van het papier in een koude ruimte kan veroorzaken te veel vocht vast te houden.