Hoe u uw bureaubladachtergrond in Windows Vista wijzigen

Hoe u uw bureaubladachtergrond in Windows Vista wijzigen


Windows Vista geeft een beeld of behang als bureaubladachtergrond. Windows Vista bevat een standaard afbeelding, maar u kunt uw eigen aangepaste bureaublad achtergrond in te stellen. U kunt een achtergrond voor het bureaublad van de beelden opgenomen in Windows Vista te selecteren, of stel een afbeelding op uw computer als uw bureaublad achtergrond. U kunt meer achtergrond beelden van het web. U kunt uw bureaublad achtergrond en andere persoonlijke instellingen wijzigen vanaf het paneel Personalisatie in het paneel Windows Configuratiescherm.

instructies

1 Klik op 'Start' en kies 'Configuratiescherm'.

2 Selecteer de "Vormgeving aan persoonlijke" optie in het Configuratiescherm en klik op "persoonlijke voorkeur aanpassen."

3 Klik op "bureaublad achtergrond" in het venster Persoonlijke instellingen.

4 Klik op de "Picture Location" drop-down box en selecteer een categorie van afbeeldingen, of klik op de knop 'Bladeren' en blader naar een map met de achtergrond beelden op uw computer.

5 Selecteer een nieuwe desktop achtergrond van het de miniatuur te klikken in de lijst met beschikbare achtergrondafbeeldingen.

6 Klik op een van de opties onder "Hoe moet de afbeelding worden geplaatst" aan de onderkant van het venster. De achtergrond kan worden uitgerekt tot het bureaublad, in het midden van het scherm of betegelde herhaaldelijk op het scherm te passen.

7 Klik op 'OK'.

Hints

  • Stel een bepaalde afbeelding als achtergrond van uw bureaublad door met de rechtermuisknop te klikken die afbeelding op uw computer en het selecteren van "Instellen als bureaublad achtergrond."