Computer Pinball Cheats

Computer Pinball Cheats


Computer Pinball is de algemene naam voor een pinball game die kwam vooraf geïnstalleerd op Windows XP-computers. Het spel is technisch bekend als "3D Pinball: Space Cadet," en het is een ruimte-thema flipperkast. De regels zijn hetzelfde als elk flipperkast. Er zijn ruimte-thema manieren om punten te verdienen, zoals het schieten van de flipperkast in een zwart gat of schiet de bal in warp drive. Omdat het een basis computer spel, zijn er niet veel van cheats, maar er zijn nog een paar manieren om het systeem te bedriegen en hebben extra plezier.

Beginner Bonuspunten

U kunt tot 75.000 bonus aan het begin van het spel. Wanneer je begint, niet starten de bal helemaal naar de top. In plaats daarvan krijgt het net voorbij het eerste licht en het zal naar beneden vallen en gaan door een kleine ramp voor een "Skill Shot Bonus." De bonus punten je krijgt wordt bepaald door hoe ver het stond zonder te ver gaan en het verlaten van de goot op de normale manier.

Onbeperkte levens

Wanneer het spel begint, typt u de letters "Bmax" in kleine letters. Dit zal u onbeperkt leven te geven. Het werkt zo dat als je een bal te verliezen, zal een nieuwe shoot out van de gele wormgat.

Controle met de muis

Deze cheat kun je de bal met de muis te controleren door het te slepen waar u maar wilt, in tegenstelling tot het hebben van het vrije val en het gebruik van de bumpers. Voordat u een spel, type "hidden test" starten in kleine letters, dan begint het spel als normaal. U kunt vervolgens de bal waar je wilt met de muis, zelfs in de bonus gebieden en krijgen duizenden punten door gewoon de bal herhaaldelijk te slepen in de juiste gebieden.