Problemen met Adobe Reader 8

Adobe Reader 8 problemen kunnen een aantal problemen veroorzaken bij het gebruik van het programma. Of u nu in staat om het programma te starten, niet in staat om bepaalde PDF-bestanden te openen zijn of zonder diverse Adobe Reader mogelijkheden, diagnosticeren en oplossen van de problemen met Adobe Reader 8 moet een eenvoudig proces. De meeste algemene Adobe Reader 8 problemen kunnen worden opgelost door het opnieuw installeren van de applicatie of upgraden naar de meest recente Adobe Reader. Echter, om toekomstige problemen met Adobe Reader voorkomen, is het belangrijk om het probleem op te lossen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de Adobe Reader 8 minimale systeemvereisten. Als u gebruik maakt van een oudere computer, is het mogelijk dat de Adobe Reader problemen zijn simpelweg omdat uw systeem niet wordt ondersteund.

2 Test Adobe Reader 8 in de veilige modus van Windows om te bevestigen dat onlangs geïnstalleerde toepassingen of stuurprogramma's niet bemoeien met Adobe Reader 8. Als het met succes lanceert, kunt u overwegen het opnieuw installeren van Adobe Reader 8.

3 Controleer op video driver upgrades als PDF-bestanden vaak grafisch intensief kan zijn. Door ervoor te zorgen dat u de nieuwste video-driver, kunt u uitsluiten dat weer problemen verhinderen normaal Adobe Reader 8 operatie.

4 Verwijder Adobe Reader 8 plug-ins geïnstalleerd op de locatie <Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Reader \ Plug_ins>. Vaak Adobe Reader plug-ins kan de stabiliteit problemen veroorzaken met Adobe Reader 8.

5 Verwijder de Adobe Reader 8 voorkeuren map gevonden op de locatie <Documents and Settings [gebruikersnaam] \ Application Data \ Adobe \ Acrobat \ 8.0>. Als je profiel beschadigd raakt, kan het voorkomen dat Adobe Reader openen. De map voorkeuren zal worden herschapen na succesvolle lancering van Adobe Reader 8.

6 Re-install Adobe Reader 8 als de bovenstaande oplossingen niet succesvol zijn, zorg ervoor dat de bestaande installatie van Adobe Reader 8 volledig te verwijderen om alle sporen van beschadigde bestanden te verwijderen.