Hoe maak je een Windows 7 TouchPad aanpassen

Veel laptops op de markt maken gebruik van een touchpad in plaats van een gewone muiswiel om cursors op het scherm te verplaatsen en klik op de opties. Deze touchpads hebben dezelfde instellingen als een typische muis, en deze instellingen kunnen worden afgestemd op de specificaties van de gebruiker. Als u Windows 7 te gebruiken en willen de manier waarop uw touchpad werkt te veranderen, kunt u dit doen met behulp van het besturingssysteem Configuratiescherm.

instructies

1 Klik op de knop Start.

2 Klik op 'Configuratiescherm'.

3 Klik op 'Muis'.

4 Klik op het tabblad gemarkeerd met "Knoppen."

5 Klik op het pijltje naast de titel met de vermelding "Devices."

6 Klik op de naam van uw touchpad in de keuzelijst.

7 Klik op de "Right-handed" of "Linkshandig" opties om uw touchpad knoppen te configureren.

8 Schuif de balk onder "Double Click Speed" naar links of naar rechts om de dubbel te klikken snelheden aan te passen op uw touchpad.

9 Klik op het tabblad "Device Settings". Klik op "Disable" als u uw touchpad uit te schakelen. Klik op "Instellingen" om toegang te krijgen tot meer instellingen van het apparaat.

10 Klik op elke optie kop op de linkerkant van het scherm dat u wilt aanpassen. De meeste touchpads kunnen gebruikers de gevoeligheid, wijzer gedrag en scrollen mogelijkheden om hun specificaties te wijzigen. Elke instelling wordt veranderd dienovereenkomstig.

11 Klik op "Apply" als u klaar bent. Klik op "OK" om de touchpad instellingen op te slaan en sluit het venster.