Hoe om leads te exporteren vanuit Craigslist

Craigslist is een online ingedeeld vermelding website die mensen in staat stelt in steden in de Verenigde Staten en over de hele wereld naar de lijst en vind alles van banen naar woningen aan data. Terwijl een paar toevallige minuten op Craigslist snel kan veranderen in uren als u de ontelbare aanbod trol en vraagt ​​uw omgeving te bieden, als u op zoek bent naar iets ernstigs heeft, moet u meer georganiseerd in je aanpak. Terwijl Craigslist een functie om automatisch te exporteren geselecteerde leads niet heeft, is het vrij eenvoudig om handmatig te exporteren, dan is het organiseren van de leads die voldoen aan uw opgegeven kwalificaties.

instructies

1 Maak een lijst van de specifieke kwalificaties het ding dat je op zoek bent naar - of het nu een nieuwe baan of een nieuwe auto te zijn - dient te beschikken. Begin met de basics: locatie en geld, zoals uw gewenste salaris of het bedrag dat u bereid bent te betalen voor een nieuwe bank bent. Dan lijst zoektermen die zouden kunnen helpen vergemakkelijken het vinden van leads, als "administratief medewerker", "receptionist" of "office manager."

2 Vul een Craigslist zoeken, met behulp van uw zoektermen. Probeer verschillende permutaties van woorden - "sedan", "auto" en "auto" - en scan lijst titels aan leads die past bij uw kwalificaties te vinden.

3 Voor elke lead, de uitvoer van de contactinformatie en specificaties van de baan, voorwerp of persoon in een spreadsheet. Afhankelijk van wat u zoekt, maak kolommen die de vitale informatie over de leiding zal houden. "E-mail" en "telefoonnummer" relevant voor alle soorten lijsten zijn; andere bijzonderheden zouden kunnen "huur", "adres", "kleur" of onder "conditie."

4 Na het exporteren van uw leads in een spreadsheet, te beginnen contact opnemen met uw leads per telefoon of e-mailadres. Mark naast elk item als u contact op met de lister en eventuele latere interactie.

Hints

  • Als u deze stappen over meerdere dagen of weken te herhalen, kunt u beginnen om dubbele vermeldingen te zien als u uw zoekopdrachten te verbreden en de notering persoon relists items die niet snel genoeg zijn verhuisd. Het bijhouden van de bijzonderheden zal u helpen onkruid uit dubbele contactpersonen.
  • Als je met je problemen met het vinden van leads in uw omgeving, overweeg dan te proberen de Craigslist plaatsen voor de nabijgelegen steden. Bijvoorbeeld, als u in Boston leeft u misschien gemakkelijk toegang hebben tot genoteerd op andere New England Craigslist plaatsen leads.