Hoe krijg ik Windows XP Setup Opstartdiskettes?

Hoe krijg ik Windows XP Setup Opstartdiskettes?


Windows XP Setup-opstartdiskettes laat uw computer om het installatieprogramma van Windows XP starten zonder het gebruik van de CD-ROM drive. De boot schijven zijn alleen nodig bij het invullen van een schone installatie van Microsoft Windows XP op een computer die niet kan opstarten vanaf een cd, maar kan opstarten vanaf een floppy-disk drive. Uw cd-station moet echter wel functioneel, als de dupe van de andere dan het opstarten van de installateur installatie is afgerond met de Windows XP-cd-rom in het optische station is geplaatst.

instructies

1 Zoek de Windows XP installatie schijf die overeenkomt met de versie van Windows XP gedrukt op het gezicht van de cd-rom. Microsoft heeft beschikbare boot-disk sets gemaakt voor elk van de volgende versies van Windows XP: Windows XP Home oorspronkelijke release, Windows XP Professional oorspronkelijke release, Windows XP Service Pack (SP) 1 Huis, Windows XP SP 1 Professional, Windows XP SP 2 thuis en Windows XP SP2 Professional.

2 Download de juiste setup-disk-programma naar het bureaublad of een andere map op uw computer. Merk op dat de boot-disk-setup-programma is een groot programma file; dit programma verspreidt automatisch de boot-disk bestanden via uw zes lege diskettes.

3 Dubbelklik op het gedownloade uitvoerbare bestand. Wanneer u wordt gevraagd, typt u de stationsletter van uw diskettestation. Op de meeste computers, voert u "A", want dit is de meest voorkomende stationsletter toegewezen aan floppy drives.

4 Plaats een lege diskette in het diskettestation en druk op een toets wanneer u wordt gevraagd om de Windows XP Setup-opstartdiskette te maken.

5 Verwijder de eerste schijf en plaats de tweede als daarom wordt gevraagd. Druk op een toets om door te gaan overbrengen bootdisk bestanden naar de volgende diskettes. Label elke schijf als deze uit de computer wordt verwijderd, om verwarring te voorkomen bij het gebruik van de schijven opeenvolgend op uw computer op te starten voordat u een Windows XP-installatie.

6 Plaats de eerste diskette in het diskettestation en start de computer opnieuw op te starten om de installatie van Windows XP te starten. Plaats de schijven opeenvolgend, zoals gevraagd, en plaats de installatie-cd van Windows XP in het station als daarom wordt gevraagd om de setup en installatie te voltooien.