Hoe maak je een gebruikte notebook kopen

Hoe maak je een gebruikte notebook kopen


Notebook computers bieden gemak als gevolg van hun relatief geringe omvang en draagbaarheid. De aanschaf van een gebruikte of gereviseerde, notebook biedt een aantal voordelen. Gewoonlijk notebooks zijn duurder dan desktops omdat ze moeilijk te ontwerpen en te vervaardigen. Echter, gebruikte notebooks kan wel of niet hebben van een garantie, die de kosten reduceert. Om een ​​gebruikte laptop te kopen, moet u eerst gebruik en minimumeisen vast te stellen. Bovendien, het testen van de notebook is een belangrijk onderdeel van het inkoopproces.

instructies

1 Bepaal de minimumeisen en gebruik. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een computer naar computer-aided design (CAD) software te draaien of een ontwerper bent, zal je een computer met een aanzienlijke verwerkingssnelheid en een fatsoenlijke grafische kaart nodig. Aan de andere kant, als je wilt surfen op het internet, uw e-mail en online winkelen, een basisconfiguratie geschikt is. Gebruik de minimumeisen van de software die u het meest als leidraad te gebruiken. Maak een lijst van must-have eisen die snelheid van de processor, het geheugen (RAM) en de grootte van de harde schijf op te nemen. Maak een lijst van wensen, welk ontwerp en uitstraling, bijvoorbeeld omvatten.

2 Contact met fabrikanten en leveranciers. Verschillende computerfabrikanten --- Dell, Hewlett-Packard en Lenovo, bijvoorbeeld --- verkoop tweedehands of gerenoveerd, notebooks. Bezoek websites van fabrikanten of bel de klantenservice nummers om te ontdekken wat notebooks beschikbaar zijn. U kunt ook een bezoek aan een lokale partij winkel, lommerd of computer reparatie op te slaan (zie middelen).

3 Herzien beschikbare producten. Vergelijk elk product tegen de lijst van eisen die u hebt gemaakt. Kies ten minste twee notebooks om een ​​definitieve beslissing te nemen. Vergelijk de twee selecties om uw definitieve beslissing te nemen. Gebruik verschillende factoren --- prijs, uiterlijk, de grootte, etc .--- om een ​​keuze te maken. Zorg ervoor dat u de procedure te begrijpen voor de terugkeer van de notebook moet je van gedachten verandert.

4 Bestel of de aankoop van de juiste notebook. Onderzoek de randen van de notebook op tekenen van impact. Test het scherm om te zorgen voor duidelijke en ongehinderd zicht. Open en sluit de notebook aan tekenen van beschadiging of loszitten detecteren. Test het toetsenbord aan elke toets werkt goed vastzit. Steek de notebook in de tijd van de laadcyclus en test de AC-adapter aansluiting. Afvoer van de batterij op te laden en weer te zorgen voor de accu houdt een passende vergoeding. Als u problemen op elk gebied, neem contact op met de verkoper onmiddellijk tot een uitwisseling te regelen of terug te keren.