Hoe een IP-camera aansluiten op een computer

Hoe een IP-camera aansluiten op een computer


Een IP-camera, of Internet protocol camera of netwerkcamera, wordt gebruikt voor de bewaking. Het is verbonden met een computer via een netwerk, weergegeven in realtime ongeacht de camera ziet. Zodra alle aansluitingen zijn gemaakt en de meegeleverde software is geïnstalleerd, de IP-camera is klaar voor gebruik.

instructies

1 Plaats de camera in het gewenste gebied. Zorg ervoor dat er een stopcontact is binnen handbereik.

2 Installeer de netwerk switch met behulp van de meegeleverde installatieschijf. Sluit de Ethernet-kabel van het internet router aan de schakelaar wanneer daarom wordt gevraagd.

3 Sluit de IP-camera's AC-adapter aan op een stroombron. Installeer de IP-camera's en software op uw computer met de meegeleverde installatieschijf. Wanneer u gewaarschuwd, sluit het andere Ethernet-kabel van het netwerk schakelaar om de camera.

4 Wijs een IP-adres van de camera wanneer daarom wordt gevraagd. Om dit te doen, gebruik maken van de software downloaden vanaf de installatie-cd.

5 Open het toegewezen IP-adres in een webbrowser. Wanneer u wordt gevraagd, het downloaden van de software die nodig is om de camera te besturen.