Hoe uitschakelen en E-mail verzenden namens u in Outlook

Hiermee kunt u de "E-mail verzenden namens u" in Microsoft Outlook uit de optie 'Delegate Access "uit te schakelen. De optie "Delegate Access" kunt u bepaalde privileges toe te kennen aan andere gebruikers, zoals toegang tot uw agenda, e-mails namens u of de toegang verzenden naar bepaalde mappen in uw mailbox. Deze functie is handig voor mensen die andere mensen nodig hebben om e-mails op hun rekening te sturen, maar niet per se hebben volledige toegang tot de gebruiker in-box. Wanneer iemand een toegang tot e-mail te sturen namens iemand, ze kunnen antwoorden op die e-mail, maar geen andere berichten te lezen.

instructies

Delegate Access

1 Open Microsoft Outlook.

2 Ga naar het menu "Extra" en klik op "opties" voor Outlook 2003 en 2007. Voor Outlook 2010, klikt u op het menu "Bestand" en klik op 'Accountinstellingen'.

3 Klik op het tabblad "Delegates" voor Outlook 2003 en 2007. Klik op "Delegate Access" voor Outlook 2010.

4 Klik op 'Toevoegen'.

5 Typ de naam van de persoon die je wilt in staat zijn om namens u te verzenden of klik op de zoeklijst om te zoeken naar de naam.

6 Klik op 'Toevoegen' en klik op 'OK'.

7 Accepteer de standaardinstellingen in het vak "Default Machtigingen 'en controleer de" Automatisch Stuur een bericht aan Delegate Samenvattend deze machtigingen "in om de gebruiker van de toestemming van wijziging op de hoogte. Een e-mail dat voorrecht van de gebruiker een overzicht wordt verzonden. Voor iemand om e-mail namens u, wanneer ze samen een nieuw e-mail in Outlook, kan het veld "Van" worden veranderd om uw naam of e-mailadres. Ontvangers van deze e-mail zal zowel de gemachtigde en uw e-mail adressen te zien in het veld "Van".

Verwijder Delegate Access

8 Open Microsoft Outlook.

9 Ga naar het menu "Extra" en klik op "opties" voor Outlook 2003 en 2007. Voor Outlook 2010, klikt u op het menu "Bestand" en klik op 'Accountinstellingen'.

10 Klik op het tabblad "Delegates" voor Outlook 2003 en 2007. Klik op "Delegate Access" voor Outlook 2010.

11 Selecteer de naam van de persoon die de gemachtigde toegang heeft en klik op de knop 'Verwijderen' om alle toegang te schakelen.

12 Klik op "Apply" en vervolgens op "OK" te sluiten.