Hoe maak je een webpagina met FrontPage Extensions publiceren

Zodra uw website klaar is, is het tijd om het te krijgen op het internet. "Publiceren" een website betekent deze te uploaden naar uw webserver. Deze instructies zijn voor FrontPage 98.

instructies

1 Eerste contact op met uw ISP en controleer of de server ondersteunt Microsoft FrontPage extensies. Zo niet, dan moet u de wizard Web Publishing gebruiken. (Zie onder Verwante eHows "Hoe maak je een webpagina met de FrontPage-wizard Publiceren Publiceren".)

2 Vraag uw ISP voor alle informatie die u nodig heeft om uw webpagina te publiceren. Sommige ISP's maken gebruik van een andere inlognaam of speciale adressen te publiceren. Vraag voor alle wachtwoorden die u nodig heeft.

3 Start het programma FrontPage en open het web worden gepubliceerd.

4 Kies in het menu Bestand en kies Publish FrontPage Web.

5 Typ het adres van de webpagina zal in de eerste doos worden gepubliceerd; bijvoorbeeld, http://www.yourisp.com/.

6 De naam van de baan in het volgende vak, indien nodig. De naam van het huidige web is de standaard naam.

7 Schakel het daarvoor bestemde vakken (zie Tips) en klik op OK. De webpagina's worden gekopieerd naar de opgegeven bestemming.

8 Als de pagina is geladen, een bezoek aan de site met behulp van uw gewone webbrowser en een alternatieve webbrowser (bijvoorbeeld, bekijk de site in zowel Netscape en Internet Explorer). Double-check banden, kleuren en afbeeldingen.

Hints

  • Kopieer gewijzigde pagina's alleen: Als u wijzigingen aanbrengt in een website en willen niet de hele site naar uw server te kopiëren, controleer dit vak.
  • Voeg toe aan een bestaand FrontPage-web: Het controleren van dit vakje zal nieuwe webpagina's toe te voegen aan een bestaande site.
  • Copy kind banen (voor Root Web only): Deze optie is alleen beschikbaar als je een wortel web geopend (een van de belangrijkste web met één of kleinere webben erin). U kunt een of meer van de "kind" webben te kopiëren.
  • Vinkje bij alle van de dozen als je het publiceren van een site voor de eerste keer.