Windows-updates installeren nietwaar

Windows-updates installeren nietwaar


Windows-updates zijn van vitaal belang voor het proces van het Windows-besturingssysteem. Ze repareren fouten in het besturingssysteem, het verbeteren van de functie en verwijder gevoeligheid voor malware en potentiële beveiligingsproblemen. Updates worden meestal geleverd via een internetverbinding en moet u uw computer opnieuw op te starten. Als uw Windows-updates niet kan worden geïnstalleerd, zijn er een paar problemen technieken om te proberen voordat je op te geven voor een goede.

instructies

1 Installeer de update opnieuw. Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm, klik op "Alle programma's" en vervolgens op "Windows Update." Controleer of er een foutmelding over licentievoorwaarden en geannuleerde updates. Als dat zo is, klikt u op "Try Again" en zorg ervoor dat de licentievoorwaarden te accepteren.

2 Controleer uw internetverbinding. Het is mogelijk dat de update werd losgekoppeld of geannuleerd. Zorg ervoor dat het internet werkt en dan proberen om Windows-update opnieuw uit te voeren.

3 Zoek de foutcode. Klik op de knop "Start", klik op "Alle programma's" en vervolgens op "Windows Update." Een foutcode wordt weergegeven als er een fout is geweest. Kopieer en plak die fout in de website Windows (zie bronnen) om te zoeken naar oplossingen voor de fout.

4 Opruimen schijfruimte op uw computer. Het is mogelijk dat je niet genoeg ruimte op uw harde schijf voor de update. Verwijder programma's door te gaan naar "Start", "Configuratiescherm" en vervolgens op "Een programma verwijderen." Verwijder alle overbodige bestanden en leeg de Prullenbak.