Hoe te Admins toevoegen aan mijn Facebook Fan Page

Hoe te Admins toevoegen aan mijn Facebook Fan Page


Facebook fan pagina's zijn uitstekende middelen voor bedrijven en particulieren aan organisaties, producten en diensten te promoten. Vaak zijn deze fan pagina's trekken in honderden, zo niet duizenden, mensen die geïnteresseerd zijn in hen. Vanwege deze eis, kan het moeilijk zijn voor paginabeheerder één te houden. Gelukkig is het mogelijk om een ​​aantal admins toe te voegen aan een Facebook fan pagina om de last te verlichten en te delegeren Facebook verantwoordelijkheid.

instructies

Admins via e-mailadres toevoegen

1 Meld u aan bij de Facebook-profiel dat is gekoppeld aan uw fan pagina.

2 Klik op het tabblad "Account" en selecteer de optie 'Gebruik Facebook als pagina. " U wordt doorverwezen naar uw fan pagina.

3 Selecteer "Pagina bewerken." Dit brengt u naar een pagina die verschillende functies en instellingen van uw fan pagina geeft.

4 Klik op "Manage Admins." U ziet zelf genoemd als de eerste admin en een knop die zegt "Voeg nog een admin."

5 Voer het e-mailadres van de persoon die u wilt toevoegen als beheerder. Als u wilt meer dan één persoon toe te voegen, klikt u op "een andere admin toevoegen," en geef een ander e-mailadres. Blijven doen totdat u alle gewenste admins hebt toegevoegd.

Admins die al Fans

6 Klik op de "mensen vinden dit leuk" knop onder het aantal fans op uw pagina. Een lijst verschijnt dat elke persoon die aan de bovenkant van de pagina is geklikt "als" laat zien.

7 Scroll naar beneden in de lijst. U ontvangt een "Make Admin" knop zien naast elke Facebook gebruiker die niet reeds een admin van uw pagina.

8 Selecteert u de knop "Maak Admin" om de gewenste personen administratieve rechten op uw fan pagina mogelijk te maken.

Hints

  • Zorg ervoor dat de mensen zich bewust zijn dat je het maken van hen admins van uw pagina, en hen te informeren over wat u van hen verwacht.
  • Wees selectief in wie je admin rechten te geven. Zodra individuen mogen administratieve toegang op uw pagina, zijn ze in staat om te posten updates, reacties, foto's en video's op uw pagina.
  • Vertrouwd te maken met het verwijderen van admins voordat u besluit om ze toe te voegen, voor het geval.