Hoe kan ik mijn Affiliate website over Search Engines

Hoe kan ik mijn Affiliate website over Search Engines


Dus heb je een killer affiliate website gemaakt en u bent klaar om het leven te nemen op het internet, en beginnen met het aantrekken van unieke bezoekers. Maar hoe kunt u uw website vermeld op de meest populaire zoekmachines van het internet: Google, Yahoo !, MSN, AOL, Ask.com en anderen, met inbegrip van Bing? Er is veel advies daar over het indienen van uw website bij zoekmachines, maar je moet ook begrijpen hoe je een hoge ranking voor uw site te krijgen; anders zal niemand ooit zien.

instructies

Populaire zoekmachines

1 Focus op de meest populaire zoekmachines om uw site in te dienen. Veel relevante zoekmachines uit de jaren 1990 nog steeds bestaan, zoals Dogpile, Excite en AltaVista een paar te noemen. De onderstaande sites zijn degenen die de meeste internetgebruikers weer op regelmatige basis, en zij zullen ook de beste bron voor het genereren van verkeer naar uw site.

2 Dien uw affiliate website aan Google. U kunt dit doen door een bezoek aan Google homepage te klikken op de "Over Google" link onderaan, vervolgens te klikken op de "Uw inhoud verzenden naar Google 'link aan de rechterkant van de pagina en volg de instructies. Google exploiteert meer dan een miljoen servers in datacenters over de hele wereld. Google zegt dat het verwerkt meer dan een miljard zoekopdrachten verzoeken en 24 petabytes aan data gegenereerd door de gebruikers op een dagelijkse basis. Dat is gelijk aan een biljard bytes, of 1.000 terabytes-veel zoekverkeer.

3 Dien uw website naar Bing, dat is de nieuwe versie van de oude MSN zoekmachine. De werkbalk van Internet Explorer gebruikt Bing als standaard zoekmachine, wat betekent dat het constant in gebruik door mensen zoeken op het internet. Met ingang van december 2009, Bing had iets meer dan 3 procent van de zoekmachine markt, en het blijft groeien dankzij agressieve online marketing strategieën en een tv-reclame-campagne. U kunt uw site naar Bing door een bezoek aan www.bing.com/webmaster-there is geen directe link naar deze pagina van de website van Bing. Als je eenmaal in Bing's "Webmaster Center", klik op de link aan de onderkant van de pagina die zegt: "Geef de URL van uw site," en volg de instructies.

4 Dien uw website naar Ask.com. Deze zoekmachine, die gebruikt AskJeeves te worden genoemd, wordt gebruikt om internetgebruikers gevraagd om een ​​vraag in te voeren, en het zou de resultaten terug te keren op basis van trefwoorden in de query. Vandaag, Ask.com is meer als een gewone zoekmachine, en zeer populair dankzij een reclamecampagne op TV en de sponsoring van een NASCAR race-team. U kunt uw site naar Ask.com door een bezoek about.ask.com-geen directe link van het Ask.com homepage bestaat-en te klikken op de link "Help Central" aan de linkerkant van de pagina. Van daar, klik op de link "Webmasters" en dan de "Searchable FAQ Database" link. Daar, in het kader van de "Top 5 Frequently Asked Questions" is een link die zegt: "Hoe kan ik mijn site vermeld op Ask.com? ' Klik op deze link en volg de instructies voor het indienen van uw website.

Het optimaliseren van uw website

5 Schrijf inhoud voor uw website die zoekmachine optimalisatie (SEO) fundamentals, die het schrijven en detachering van kwalitatief hoogstaande inhoud en afbeeldingen zijn onder andere, het plaatsen van terug links volgt, het creëren van goede labels in uw titel code, niet met behulp van javascript met de inhoud van de site, niet het gebruik van frames, niet invoeren verborgen of onzichtbare tekst, en geen tekst over en dupliceren. Het negeren van deze basisprincipes resulteert bijna altijd in een slechte zoekmachine plaatsing.

6 Kies zoekwoorden en populaire zinnen die uw doelgroep als een zoekopdracht in de zoekmachine zal treden. U kunt ideeën voor zoekwoorden en zinnen te vinden door te zoeken op het bestaande websites van de concurrenten. Neem gedetailleerde opmerkingen over de tekst en de inhoud gepost op die sites, dan is het ontwikkelen van soortgelijke zoekwoorden en zinnen, en vind je eigen, unieke manier om ze op te nemen in de inhoud van uw site.

7 Maak een nieuwspagina op uw affiliate website en dagelijks updaten met de industrie nieuws, informatie of gedachten over uw bedrijf en de doelgroep. Door dit te doen zal, na verloop van tijd, het vergroten van uw site naar de eerste pagina van de zoekmachine rankings. Het zal ook uw website te zetten in een bron voor nieuws en informatie over uw branche, verder tot oprichting van de geloofwaardigheid van uw bedrijf met de doelgroep.

8 Contact blog eigenaren die schrijven over uw type bedrijf, of wie uw branche volgen. Vraag hen om te kijken naar uw website en een link op hun blog te plaatsen in ruil voor u een link naar hun blog te plaatsen op uw website. Wederzijdse links als deze gaan een lange weg naar het stimuleren van uw zoekmachine ranking, en het aantrekken van bezoekers naar uw affiliate website.