Hoe maak je een probleem Toetsen op het toetsenbord Problemen die niet werken: 1, A & Z

Hoe maak je een probleem Toetsen op het toetsenbord Problemen die niet werken: 1, A & Z


Computer toetsenborden hebben een vrij lange levensduur, maar ze problemen in de tijd ontwikkelen. Slijtage door dagelijks gebruik in combinatie met ontwerpfouten en accidentele schade kan een grote tol op uw toetsenbord te nemen. De sleutels in de woning gebieden zijn bijzonder gevoelig voor te dragen, vooral als u uw computer te gebruiken voor gaming. Onder de sleutels in de woning gebied zijn A en Z, terwijl het aantal toetsen te zien gebruik in veel games standaard.

instructies

1 Reinig je toetsenbord. Gebruik de boter mes of schroevendraaier om voorzichtig los te wrikken van elke toets, gebruik vervolgens de blikje lucht weg te blazen losse puin. Follow-up met een wattenstaafje gedoopt in de schoonmaak-oplossing en uitgewrongen bijna droog hardnekkiger vuil te verwijderen.

2 Controleer de scharnieren en noppen onder het probleem toetsen, terwijl de toetsen zijn vrijstaand. Scharnier en kern schade is een veel voorkomende oorzaak van niet-functioneren toetsen. Vervang de beschadigde stukken, vervolgens opnieuw de sleutels. Test uw toetsenbord om te zien of dit het probleem opgelost. Niet alle toetsenborden te gebruiken scharnieren; ze zijn vaker voor in laptops.

3 Probeer dan een back-up toetsenbord om te zien of het probleem echt ligt bij het bestuur. Indien de raad zelf is het probleem, moet u deze vervangen door een door de fabrikant goedgekeurde deel.

4 Werk drivers van uw computer. Beschadigd, verouderd of ontbrekende stuurprogramma's kan soms goed zijn voor dit soort problemen. Als uw toetsenbord geleverd met driver software, probeer het in plaats van die van uw computer standaard geïnstalleerd.

5 Vernieuw de contact coating op de belangrijkste knooppunten van de printplaat van uw toetsenbord. Een grafiet spray op en werkt het beste worden aangebracht met een klein gereedschap zoals een schroevendraaier. Gebruik de spuit niet rechtstreeks van toepassing, want het zal van korte je board volledig, waardoor deze onbruikbaar wordt.

Hints

  • Zorg ervoor dat wanneer u de perslucht dat het is ontworpen voor gebruik op de home-elektronica te kopen. Sommige merken kan een plakkerig residu dat erger zal maken dan ze vóór het schoonmaken waren vertrekken.
  • Keys, knobbels en scharnieren worden meestal samen verkocht.
  • Vermijd het gebruik van een grote hoeveelheid reinigingsmiddel. Afvoer en drippage kan uw computer beschadigen.
  • Wees voorzichtig bij het verwijderen van de sleutels van je board. Er zijn kleine, gemakkelijk beschadigd stukken plastic die ze op in de meeste gevallen.